Jović otkrio šta mu je Kuzmić rekao dva minuta pre herojske blokade! (VIDEO)

- Za tu rampu se živi i uspeo je da izvuče poslednji atom snage - rekao je igrač crveno-belih posle meča

  • 21
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović je posle pobede nad Fenerbahčeom, upitan da prokomentariše utakmicu, kroz osmeh rekao:

- No comment.

Ipak je usledila kraća analiza, uz zahvalnicu navijačima.

- Izuzetno velika pobeda. Dobili smo ih prvi put u istoriji. Jedino što još jednom mogu da pohvalim publiku, koja je i večeras bila fenomenalna, i daje nam vetar u leđa svaki put, i kad je dobro i kad je loše. Imali smo u jednom trenutku pad i seriju, ali su nam pomogli da skupimo snage i izborimo se sa tom situacijom. Na kraju eto, uz dosta sreće, mislim da smo i zaslužili da pobedimo jednu ekipu koja ima najviše ambicije - rekao je Jović, kom u "Pioniru" nisu najbolje išla slobodna bacanja.

- Fraza "lopta je okrugla" je činjenica. Pre dva dana sam protiv Mege davao, večeras polovično, ali Bože moj. Moralo je tako očigledno da smo dobili, i neka svaki put bude tako i biću presrećan.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kada su navijači upali na teren da bi proslavili još jedan podvig...

- Ne mogu da ocenim, ali mislim, za sve ove utakmice sa Realom, CSKA i Makabijem, da taj delirijum ne mogu da procenim jačinu. Kao i kad počne utakmica kad se nadjača himna treba čovek da doživi na terenu, i da gine za tu publiku - dodao je Jović, i za kraj prokomentarisao završnicu.

- Ne bih umanjio Čarlija (Dženkinsa),to je njegova specijalnost, drago mi je što je ubacio. U ovoj ekipi tačno se zna ko šta radi, i gledamo da maksimalno ispoštujemo jedni druge na terenu. Baš sam pričao sa Kuzmom, čovek nije mogao da stoji na nogama dva i po minuta pre kraja, i to je ono što nam publika daje. Za tu rampu se živi i uspeo je da izvuče poslednji atom snage, i sve što nije uspeo pre tri minuta pre toga, uradio je u tom poslednjem minutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno stanje

    13. januar 2017 | 11:01

    Bravo majstori. Vi ste naš ponos. Oni manekeni,splavari,starletani,vezare(FUDBALERI)NEKA UDJU U MIŠIJU RUPU. TAKO SE IGRA ZA ZVEZDU-NA ŽIVOT & SMRT.

  • Gogiii

    13. januar 2017 | 11:32

    Rekao mu je: " Ajd sad da igramo , dosta smo se zezali...".

  • Ribar

    13. januar 2017 | 11:00

    Dali je i Djenkins srbenda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA