Delije "iskopale" Obradovićevu tajnu iz mladosti: Željko je bio Zvezdaš! (FOTO)

Navijači Zvezde objavili stari intervju koji govori o starom navijačkom opredeljenju Željka Obradovića

  • 62

 

Dan posle burnog meča i pobede košarkaša Crvene zvezde nad Fenerbahčeom, ne stišavaju se strasti. Željko Obradović pokrenuo je lavinu izjavama na konferenciji gde je optužio klub da odobrava organizovano pevanje uvredljivih pesama na njegov račun, čega nije bilo. Na udaru navijača bio je Bogdan Bogdanović, kom je Zvezda u zvaničnom saopštenju uputila reči zahvalnosti za korektnost, uz izvinjenje Obradoviću ukoliko je došlo do uvreda pojedinaca.

Delije ipak nisu oprostile Obradoviću za teške reči koje je uputio, impulsivno nakon teškog poraza koji ugrožava poziciju Fenera u borbi za top 4 i bolju poziciju pred plej-of Evrolige. Zato je na internetu počeo da kruži i isečak iz starog intervjua nekadašnjeg košarkaša Marka Ivanovića, koji je igrao za Borac Čačak od 1981. do 1989, a zatim je prešao u Partizan za koji je igrao do 1991.

- Malo ko zna da je u Čačku daleko više navijača Crvene zvezde nego Partizana, i u fudbalu i košarci. Na primer, Dragan Kićanović je veliki simpatizer crveno-belih. Željko Obradović i ja smo takođe veliki zvezdaši, samo što igrom slučaja branimo boje Partizana!

Željko Obradović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan Leskovac

    13. januar 2017 | 19:20

    Znate li kada bih navijao za Partizan ili Zvezdu,da u mom gradu postoji neki klub koji moze da funkcionise....pa nikada!

  • Real

    13. januar 2017 | 18:20

    Haha klasika 90% Srbije navija za ZVEZDU

  • Racki

    13. januar 2017 | 19:41

    Milion slucajeva da su bili zvezdasi pa postali Grobari obrnuto nema...ne postoji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA