Prvi čovek UFC-a poslao ponude Konoru i Mejvederu za meč veka, a Flojd ga je ismejao u četiri reči (VIDEO)

Mejveder se samo nasmejao

  • 3

Konor Mekgregor i Flojd Mejveder dobili su ponude predsednika UFC-a Dane Vajta za borbu koju čeka cela planeta, ali se jedan od potencijalnih učesnika samo nasmejao na nju.

Mejveder je ranije otkrio da je dobio ponudu od 15 miliona za borbu, što je Vajt negirao, rekavši da je tek sada došlo do zvanične priče o okršaju.

- Znaš šta Flojd, evo prave ponude, ja sam čovek koji zna da je napravi, daću 25 miliona dolara tebi  i 25 miliona Konoru, onda ćemo da sednemo i porazgovaramo - poručio je Vajt.

Mejveder se povukao 2015. godine bez poraza a već drugo se suočava sa provokacijama Mekgregora, 28-godišnjeg Irca koji je nedavno obezbedio boksersku licencu.

- Meč sa Konorom je možda jedino što me zanima, ja sam biznismen, a ovo ima dobru biznis osnovu. Verujem u ono o čemu sa savetnikom Alom Hejmonom diskutujem svakog dana, verujem u pametniji, ne žešći rad - poručio je Mejveder, koji se sada samo nasmejao na Vajtove reči uz kratak komentar: Ti si j... komedijaš!

Realnost je i da Vajt nema mnogo opcija jer je Mejveder nedavno poručio da traži zagarantovanu sumu od 100 miliona dolara za povratak u borbe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Felix

    14. januar 2017 | 15:21

    Ovaj Mejveder je toliko odvratna ljiga da kontam za 100milki da bi se u dupe j...

  • cinjenica

    19. januar 2017 | 15:10

    Mekgregor da boksuje protiv Mejvedera??? Jos da Mejveder boksuje za 25 miliona protiv amatera a dobio je preko 200 miliona za Mec protiv Pakjaoa...? Neozbiljno i smesno. U boks mecu bi to bila igra macke i misa, a u UFC bi bilo neizvesnije.

  • Filippo

    18. januar 2017 | 01:16

    Zna Flojd da ce Konor da ga demolira pa bar kad dobija batine da uzme i lovu za to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA