≫ 

Grbović isprozivao legendu Partizana: Razumeš se u ekonomiju kao Marica u kriv...

Jedna legenda crno-belih udarila na drugu

  • 26

Bivši legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović, veliki je kritičar sadašnjeg rukovodstva Partizana, a u jednoj svojoj kolumni za nedeljnik Ekspres žestoko je isprozivao Dragana Todorića, čoveka koji je bio sinonim za trofeje koje su crno-beli osvojili prethodnih godina.

>>> Grbović brutalno isprozivao Pekovića: Džabe ti i mišići i tetovaže kada nemaš hrabrosti!

Za Grbovića je popularni Toša samo običan kladilac, a ističe da se ni malo ne razume u stratešku ekonomiju, a za to je imao i pomalo vulgaran komentar.

- Bavi se ti listama, kvotama dojavama, a ne strateškom ekonomijom u koju se razumeš kao Marica u kriv... (znaš nastavak) jer slika koju stvaraš izlazi iz paspartua, za koji si do pre neki dan mislio da je vrsta francuske pljeskave. Ako ima neka sigurna dojava, zovi - napisao je Grbović poruku Todoriću.

Ubzo je i Todorić odgovorio na to i poručio Grboviću da slobodno nastavi da ga pljuje.

>>> Todorić ispričao kako je Partizan od evropskog giganta spao na najniže grane i koliko će mu biti potrebno da se oporavi?

- Ne komentarišem Grbovića.Može da priča šta hoće. Slobodno neka nastavi da me pljuje i kritikuje, kao što je i dosad radio. On ne može da me naljuti, šta god pričao o meni. Stvarno mi nije jasno zašto meni smeta taj mo hobi. Mnogo puta sam pričao o klađenju, ne znam šta bih rekao - rekao je Todorić za Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hvala Vucicu, ponizeni ste.

    14. januar 2017 | 23:59

    Cak i vase ,,legende" ismevaju smesan klub.

  • Rodman

    15. januar 2017 | 00:07

    Ne branim Todorića, ali dosta je i ovog kompleksaša Grbe, u šta se ti razumiješ? Šta radiš u životu, čime se baviš? Šta si postigao nakon košarkaške karijere da možeš ti da kritikuješ bilo čiji rad? Pa na kraju i Todorićev. Ne valja ti Todorić, ne valja Peković, ovaj, onaj, samo ti valjaš? Ma nemoj, smao ti ispravan. na osnovu čega, jesi ti pokupio svu pamet svijeta da sve žive prozivaš kako ne znaju ništa? A pritom ti ni u čemu nisi uspio nakon sportske karijere, a to je sad već mnogo godina.

  • Руле

    15. januar 2017 | 11:16

    Кошарку пратим од малена,нисам фан ни Партизана ни Звезде,лично се несећам да је тодорић легенда Партизана за разлику од Грбовића,али сбако има права да пише шта хоће па тако и ви..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA