Pitali su Radonjića kada će mladim igračima dati više šanse: Igraće kada zasluže!

Trener crveno-belih ističe da će mladi igrači dobiti više šanse kada je budu zaslužili

  • 2

Crvena zvezda je bez problema upisala 18. pobedu u ABA ligi, a ovoga puta je pred ekipom Dejana Radonjića paka Krka, koju su savladali sa 79:62. Posle meča trener crveno-belih istakao je da je ABA liga takmičenje od najvećeg značaja za Zvezdu i da u svaki meč ulazi maksimalno ozbiljno.

>>> Presmešan prizor u Pioniru: Primećujete li ko je prišao iza klupe Dejana Radonjića? (VIDEO)

>>> Radonjić dobio poklon od navijača Zvezde: Na grbu izgravirane reči na koje će Delije biti ponosne (FOTO) (VIDEO)

- U svaki meč Jadranske lige ulazimo ozbiljno. Nismo opušteni. Ne razmišljamo da menjamo prioritete. Ukoliko postoji razlika u ekipi koja igra, to ne znači da smo promenili prioritete. Maksimalno smo fokusirani na Jadransku ligu i ne pravimo razliku u takmičenjima. Takmičenje koje smo igrali večeras je od najvećeg značaja za nas, jer znamo šta nam donosi - rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Osvrnuo se i na težak raspored koji je pred njegovom ekipom, u koji su uključena i daleka putovanja.

- Sledi ciklus utakmica značajno od ovog iz kog smo izašli. Sledi nam dosta putovanja i čak četiri utakmice za osam dana. Drago mi je i dobro je što smo iz ovog završenog ciklusa izašli u dobrom raspoloženju, a videćemo kako će biti nakon sledeće četiri utakmice - rekao je Radonjić.

Foto: Crvena zvezda mts Foto: Crvena zvezda mts

Crnogorski stručnjak je dobio i pitanje koje ga, sudeći po odgovoru nije previše oduševilo. Glasilo je kada će mlađi igrači dobiti priliku da više igraju.

- Hoće, ako zasluže - krako je odgovorio Radonjić.

Trener Zvezde je dodao i da je Boriša Simanić počeo samostalno da trenira i da nema razloga da se žuri s njegovim oporavkom.

Radonjić je dobio i poklon od navijača Zvezde zbog rušenja rekorda kao trener sa najviše mečeva na klupi kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesko cg.

    15. januar 2017 | 20:30

    Moze li koja slika iz igre a da na nju ne bude dangubic sto je mnogo mnogo jee.

  • srbijanac

    16. januar 2017 | 12:48

    glup odgovor pa guduric jeste bio dobar igrac daje koseve ali sad vise promasuje zicere u zadnje vreme i gubi lopte a ti ga drzis u igri a cuvas simanica koji ne moze samo na trening da se nametne a decko ima potencijala da bude bolji od njega ili se to mozda nekom ne svidja..da ne bude zabune simanica ne poznajem licno razmisljam realno....mladima treba dati sansu u aba ligi makar kada zvezda sigurno dobija utakmicu neka osete igru za bodove tako ce vise i brze nauciti jer su utakmice jedno a treninzi drugo....a zvezda u tim ima jos mladica koji mogu da odigraju dobro sto je veliki plus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA