≫ 

Bar sam nešto osvojio: Federer posle pobede nasmejao ceo stadion dok je objašnjavao što nosi nikad čudniju majicu (VIDEO)

Švajcarac je bio dobro raspoložen posle pobede nad Jirgenom Melcerom u 1. kolu Australijan opena

  • 1
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Rodžer Federer se plasirao u 2. kolo Australijan opena, posle manjih problema na otvaranju turnira gde je savladao Jirgena Melcera sa 3:1 u setovima (7:5, 3:6, 6:2, 6:2).

Švajcarac se mučio u prvom i drugom setu, gde je bio u zaostatku, jer je Austrijanac imao brejk prednosti i vodio sa 4:2. Ipak, usledila su dva brejka Federera, koji je na kraju rešio prvi set u svoju korist sa 7:5.

>>> Vavrinka je bio na korak od poraza, a onda je prljavim potezom napravio preokret (VIDEO)

Dobro je Federer počeo i drugi set i napravio brejk na startu i delovalo je da je slomio otpor protivnika, ali je Melcer pri vođstvu 3:1 za Federera vezao pet gemova i došao do izjednačenja u setovima.

Međutim, u poslednja dva seta Rodžer je sjajno zaigrao i oba je rešio u svoju korist sa po 6:2, i tako obezbedio plasman u narednu rundu, gde ga čeka Noa Rubin, teniser iz Amerike koji je na 200. mestu ATP liste.

Federer je posle meča bio dobro raspoložen tokom intervjua. Pošto važi za najelegantnije obučenog tenisera, Federer je upitan da objasni otkud tako neobično šarena majica za Australijan open.

- Da, prošle godine sam makar nešto osvojio. Bio sam najelegantniji muškarac na svetu u izboru časopisa GQ. Zato sam sada obukao ovakvu majicu - rekao je Federer uz smeh, a to je izazvalo i kolektivni smeh cele Rod Lejver arene.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MOMO

    16. januar 2017 | 19:12

    Ova majica je neka optička varka,sad ga vidiš,sad ga ne vidiš,Rodžer lukavi,eeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA