≫ 

Sa bakljama krenuli na meč Troicki - Džumhur: Policija u Melburnu privodila Srbe i Bosance?!

Zabrana ulaska u teniski kompleks u Melburnu je momentalno izrečena

  • 3

Policija u Melburnu privela je dve grupe od ukupno 20 momaka koji su na meč prvog kola Australijan opena između Viktora Troickog i Damira Džumhura.

Prema pisanju australijskih medija, navijači su palili baklje i bacali ih po pešačkoj zoni u blizini teniskih terena, pa ih je policija u blizini "Rod Lejver arene" zaustavila i zabranila im ulaz u teniski kompleks.

>>> IZJAVE IZ MELBURNA O KOJIMA SE PRIČA: Mari o depresiji, Lajović o mukama sa opremom i čudna Venus o Sereninoj veridbi!

Ujedno, izrečena im je zabrana ulaska na sve mečeve do kraja Australijan opena.

Policija je uzela podatke i evidentirala osobe, ali niko nije priveden.

- Mi smo porodični događaj i imamo nultu toleranciju za anti-socijalna ponašanja - reka je ispred organizacije turnira Tom Larner.

Samo prvog dana takmičenja u Melburn parku je bilo 47,867 posetilaca, a očekuje se da će do kraja turnira biti više od 700.000 ljudi.

>>> Dnevni raport iz Melburna: Šta su nam sve rekli perfektni Srbi prvog dana Australijan opena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    16. januar 2017 | 19:11

    Balkanci, kakva smo mi bagra....najpametniji, uvek mi, gde je problem tu smo mi balkanci, jad i beda, pa se onda pitamo.... pazi mrze nas svi, naravno kad nam je kultura ravna nuli, ugledajmo se na kulturni svet, mi kao da smo tek napustili kavez...... katastrofa smo mi, jad i beda........

  • Stojko

    16. januar 2017 | 20:28

    Nema vise pravih navijaca. Ovo su sada galamdzije I provokatori. Trebalo bi I nasa policija da postupa kao australijska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA