VERSKI FANATIK Prandeli pešačio 21 kilometar do manastira

Selektor Italije održao obećanje i posle plasmana "azura" u četvrtfinale pešačio tri sata do manastira

  • 0

Italijanski fudbalski stručnjaci očigledno vrlo ozbiljno shvataju religiju i pomoć Svevišnjeg. Posle Roberta Manćinija, koji je posetio Gospu u Međugorju, sada je i selektor Ćezare Prandeli dokazao svoju posvećenost veri. Strateg "azura" je posle plasmana svoje selekcije u četvrtfinale Evropskog prvenstva "odradio" 21 kilometar hoda do manastira. I to usred noći!

Uoči evopskog prvenstva, šef struke italijanske reprezentacije obećao je monasima kamaldolijanskog priorata da će peške stići do manastira ukoliko njegova ekipa izbori nokaut fazu na Evropskom prvenstvu. Prandeli je obećanje i ispunio. U hodočašću su mu se pridružili članovi stručnog štaba reprezentacije i potpredsednik FS Italije Demetrio Albertini.

Bazu reprezentacije u Vjelički su napustili oko ponoći i zaputili se prema manastiru, do koga su stigli posle tri i po sata hoda. Dočekala ih je topla dobrodošlica monaha. Vratili su se u hotel reprezentacije u jutarnjim satima, ali ipak – automobilom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA