HYPERVENOM 3: Kopačka stvorena za napadače!

Ključna tehnologija se nalazi na delu kopačke koji služi za poentiranje, a sadrži višeslojnu Poron penu koja se prilagođava stopalu prilikom šutiranja

  • 0

Nova Nike Hypervenom 3 kopačka je, pre svega, dizajnirana za dve stvari: brzu promenu smera i snažan šut. Uzimajuću u obzir ove ključne elemente, model Hypervenom doživeo je ključnu promenu uvođenjem Flyknit tehnologije i novog uloška.

- Ova kopačka stvorena je za postizanje golova i svaka njena komponenta podređena je tom cilju - izjavio je Max Blau, potpredsednik Nike Football Footwear.

Ključna tehnologija se nalazi na delu kopačke koji služi za poentiranje, a sadrži višeslojnu Poron penu koja se prilagođava stopalu prilikom šutiranja. Penasti jastučići debeli su dva milimetra, dok ostatak Flyknit gornjišta svojom prozračnošću i fleksibilnošću doprinosi poboljšanom osećanju i kontroli lopte.

Foto: Promo Foto: Promo

Radi maksimalnog prilagođavanja svakom stopalu, dužina Nike Flywire niti povećana je na tri metra (prethodni Hypervenom model je imao jedan metar), što omogućuje svakom fudbaleru da prilagodi kopačku filigranski precizno duž njene cele dužine. Dodatnu stabilnost garantuje nova Dynamic Fit čarapa prateći anatomiju skočnog zgloba, štiteći ga od naglih pokreta koji nastaju prilikom brzih promena smera. Pored dubokog modela, ljubitelji plitkih kopački pronaći će novi Hypervenom 3 i u navedenoj varijanti.

Foto: Promo Foto: Promo

Hypervenom 3 je, takođe, prva Nike kopačka sa novim Hyper-Reactive uloškom izrađenog u prednjem delu od Pebax materijala koji omogućava konstantan kontakt sa podlogom u trenucima kada se peta podiže radi nagle promene smera. Laka samo 196 grama, kopačka Hypervenom 3 je za čak 17% lakša od prethodnog modela.

Foto: Promo Foto: Promo

- Izrađeno je preko 200 prototipova pre nego što smo postigli savršenu ravnotežu karakteristika potrebnih svakom fudbaleru. Sa naglaskom na promeni smera i snažnom šutiranju, stvorili smo idealnu kopačku namenjenu napadačima - zaključuje Blau.

Model je dostupan u Sport Vision i Đak maloprodajnim radnjama.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA