I Merkelova dolazi da pomogne Nemcima protiv grčkog bedema

Nemačka kancelarka promenila mišljenje i prisustvovaće meču sa Grcima koji očima ne mogu da je vide

  • 0

Iako je rekla da neće doći na Evropsko prvenstvo, Angela Merkel je promenila mišljenje i pojaviće se na meču Nemačke i Grčke u četvrtfinalu. Očigledno da nemačka kancelarka ima poseban motiv, jer joj Grci samo zadaju glavobolju... Merkelova će prisustvovati meču u Gdanjsku, a dolazi na poziv poljskog premijera Donalda Tuska.

Meč Nemačke i Grčke izaziva mnogo pažnje zbog zategnutih političkih odnosa između dve zemlje izazvanih ekonomskom krizom u Grčkoj. Mnogi Grci ne mogu da smisle Merkelovu zbog njene stroge politike prema nihovoj državi, tako da će reprezentacija imati ogroman motiv. Nemci važe za izazrazite favorite, ali ukoliko ih "heleni" iznenade, izazvaće opšte oduševljenje u svojoj zemlji kojoj je dosta nemačkog uslovljavanja i ponižavanja. Oglasio se i reprezentativac "pancera", Tomas Miler...

- Politika nije tema u našem taboru, ali to ne znači da nam je zabranjeno da pričamo o njoj. Što se mene lično tiče, Grci su mi simpatičan narod - spušta tenziju Miler.

Videćemo koliko su Nemci simpatični Grcima...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA