≫ 

Zvezdini košarkaši upoznali najveće heroje

Crveno-beli posetili odeljenje onkologije i ulepšali dan oboleloj deci

  • 3

Predstavnici KK Crvene zvezde mts nastavili su sa lepom tradicijom da svake godine odlaze u posetu pedijatriskom odeljenju Instituta za Onkologiju u Beogradu.

U jeku zgusnutog rasporeda na dva fronta, igrači srpskog i regionalnog prvaka ne zapostavljaju ni društveno odgovorne akcije. Dženkins, Rakićević, Simanić i Dobrić su ispred kluba obradovali decu sa onkološkog odeljenja i darivali im poklone i družili se sa njima.

Košarkaši Zvezde su crtali, pisali, pričali, igrali razne igrice sa svojim novim prijateljima, a na samom kraju  i podelili im novogodišnje paketiće koje je obezbedio dugogodišnji partner Crvene zvezde mts, kompanija IDEA.

- Za mene je bila čast da provedem vreme sa ovim herojima, da se družim sa njima. Crvena zvezda organizacija i mi igrači uživamo da pomažemo ljude, da ih činimo srećnim, i uvek ćemo to raditi, bez obzira za zgusnut raspored, trudićemo se da nađemo vreme za ovakve akcije. Danas sam dobio nove drugare i zahvaljujem im se što su me pustili u svoju ekipu - rekao je Čarls Dženkins.

Za uspomenu na ovo druženje ostala je ponovo tradicionalno i zajednička slika, a doktorka Lejla Paripović je iznela svoje impresije povodom posete.

- KK Crvena zvezda i njeni igrači, zaposleni, su uvek rado viđen gost među mališanima, ali i osobljem Instituta, i tradicionalno već dugi niz godina dolaze u vreme novogodišnjih praznika da podele paketiće, ali i da se druže sa mališanima. Za decu je to vreme koje provedu sa njima od prevelike važnosti i u narednom periodu, ona samo o tome pričaju. Hvala KK Crvena zvezda na svemu što radi na terenu, ali i van terena, i oni su idoli, u pravom smislu te reči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA