DRUGA SMRT NA EURU: Pronađeno telo irskog navijača

Pronađeno telo u reci Brda pored grada Bidgošć, a poljske vlasti sumnjaju da je u pitanju dvadesetjednogodišnji Džejms Nolan

  • 0

Poljske vlasti veruju da su pronašli telo irskog fudbalskog navijača, čiji je nestanak tokom vikenda izazvao veliku policijsku potragu. Dvadesetjednogodišnji Džejms Nolan, koji je doputovao u Poljsku da bodri reprezentaciju Irske na prvenstvu Evrope, nestao je u noći između subote i nedelje u severnom gradu Bidgošću, nakon što je prethodno sa prijateljima gledao utakmice u navijačkoj zoni.

- Mogu da potvrdim da su ronioci izvukli iz reke telo jednog mladića i u ovom trenutku sumnjamo da je to nestali irski navijač. Moguće je da kasnije danas u Poljsku doputuju članovi njegove porodice i zamolićemo ih da identifikuju telo. Onda ćemo znati sigurno - rekao je tužilac Len Bojarski.

Drugi zvaničnik iz kancelarije tužioca potvrdio je da je policija pronašla Nolanova dokumenta pored reke Brda, u blizini mesta gde je nestali mladić poslednji put viđen nakon rastanka sa prijateljima.

Podsetimo, ovo je druga navijačka smrt na EURU pošto je život izgubio i jedan španski navijač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA