Ova povreda je za Marija veći problem nego to što ga Đokovićev dželat čeka u narednoj rundi (FOTO) (VIDEO)

Endi Mari je opravdao ulogu favorita protiv Andreja Rubljeva, ali je doživeo i nezgodnu povredu članka zbog koje mu je tokom meča ukazivana pomoć

  • 6

Endi Mari je opravdao ulogu favorita protiv 152. tenisera sveta Andreja Rubljeva, i prepustio je Rusu samo pet gemova. Britanac je za sat vremena i 38 minuta obezbedio plasman u narednu rundu, a tamo neće imati tako lak zadatak kao u prva dva kola.

>>> Imamo prvo veliko iznenađenje na Australijan openu!

>>> Teniser koji je prozivao Đokovića ispao sa AO: Hvalio se da će daleko dogurati, pa izgubio posle vođstva od 2:0!

Protivnik će mu biti Amerikanac Sem Kveri, koji je bio bolji u tri seta od Aleksa De Minaura, takođe u tri seta (7:6(5), 6:0, 6:1). Kveri je poznat i po tome što je upravo u trećoj rundi Vimbldona savladao Novaka Đokovića prethodne sezone, pa je to najveće moguće upozorenje za Marija.

Endi je svaki set rešavao u svoju korist za okvirno pola sata igre. U prvom mu je bio dovoljan jedan brejk, u drugom je čak tri puta oduzeo servis protivniku, dok je u drugom to učinio dva puta.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ipak, Endi je tokom jedne situacije nezgodno proklizao i sa bolnom grimasom je pao na zemlju, a nakon toga je morao da zatraži medicinski tajm-aut, ne bi li mu se ukazala pomoć i sanirala povreda članka noge.

Zna se koliko i sitne povrede na Gren slem turnirima mogu da budu nezgodne, naročito u kasnijim fazama turnira, pa je sigurno da Endi Mari u podsvesti ima ovo proklizavanje i povredu članka, a može samo da se nada da kada se povreda ohladi neće biti većih problema.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA