≫ 

Lalatović "petardom" debitovao na klupi Čukaričkog (FOTO)

"Brđani" raspucani u prvoj prijateljskoj proveri pod komandom novog trenera

  • 1

U prvoj utakmici u 2017. godini i prvoj pod vođstvom Nenada Lalatovića Čukarički je sa 5:0 (3:0) pobedio ČSK Pivara na terenu sa veštačkom travom na Adi ciganliji.

Reč je o prijateljskom meču, prvom od tri planirana u pripremnom delu u Beogradu.

Čukarički je poveo golom novog igrača Nemanje Obradovića, zatim je sa "bele tačke" bio precizan Asmir Kajević, a golgeterski niz nastavili su Petar Bojić u prvom i Saša Jovanović i Marko Šarić u drugom poluvremenu.

Meč je odigran po izuzetno hladnom vremenu, na terenu delimično pokrivenim snegom, ali su igrači oba tima pokazali veliku želju, volju i zalaganje.

Narednu prijateljsku utakmicu, protiv BASK-a, "brđani" će igarati se 21. januara od 14 časova na Adi ciganliji, a poslednju u Beogradu 25. januara na istom mestu protiv Bačke.

Ekipa sa Banovog brda 27.januara putuje na dvonedeljne pripreme na Kipar gde je planirano odigravanje sedam utakmica.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

Čukarički - ČSK Pivara 5:0 (3:0)

Čukarički prvo poluvreme: Petrić, Živković, Jevtić, Jovanović Petar, Matić, Mašović Erhan, Kajević, Docić, Lagator, Obradović i Bojić.

Čukarički drugo poluvreme: Pajović, Radić Sava, Bašanović, Đurić, Srnić, Mašović Alen, Jovanović Saša, Mehmedović, Šarić, Milojević i Tomić.

Čelarevo prvo poluvreme: Tankosić, Anđelković, Jelić Vukašin, Rudan, Vasiljević, Đurđić, Jelić Bojan, Tepić, Tadić, Mezei, Plavšić.

Čelarevo drugo poluvreme: Knežević G, Nikić, Jević, Radović, Stepanov, Vujošević, Tanasi, Nikodijević, Trifković, Nuri i Aćimović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA