≫ 

Moćna Zvezda ruši i dalje sve pred sobom, muk u Izraelu posle preokreta! (VIDEO)

Crveno-beli opet slomili slavni izraelski klub!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Makabi sa 71:67 posle preokreta u 18. kolu Evrolige, pa sada imaju 10 trijumfa i sve bolje šanse za četvrtfinale.

>>>Obradoviću baš teško posle Zvezdine lekcije: Pogledajte šta je rekao pred meč sa svojim Panatinaikosom!

>>>Pogledajte kako je Grof dirnuo legendu Partizana emotivnim govorom (VIDEO)

>>>Neverovatna ispovest Novaka Đokovića pred srpskim novinarima: Mnoge hejtere će biti sramota posle ovih njegovih reči (VIDEO)

>>>Monstruozno kucanje Tompsona, Zvezda je jako odgovorila Makabiju! (VIDEO)

Makabi - Crvena zvezda 67:71 (17:16, 17:17, 20:15, 13:23)

Hala: Menora Mivtačim Gledalaca: 11.060 Sudije: Roča, Garsija, Fufis

Makabi: Gaudlok 19, Rad 11, Smit 2, Mekel 3, Pnini, Ohajon 7, Vims 12, Lendsberg, Aleksander, Ajverson 13, Miler

Crvena zvezda: Volters 4, Tompson 10, Dangubić 3, Mitrović 7, Lazić 8, Dobrić, Simonović 6, Dženkins 4, Gudurić 3, Jović 14, Kuzmić 8, Bjelica 4

Kao da su idealno bile raspodeljene ključne uloge igračima Zvezde, Mitrović je sjajno počeo meč, a kada je Makabi počeo da odmiče, Jović i Tompson su bili maestralni u drugoj deonici za povratak egala. Odbrana je periodično bila na Zvezdinom standardnom nivou, a kada nije, Gaudlok je rešetao sa svih strana, a posebno je kritičan po crveno-bele mogao da bude pad u trećoj deonici.

Poslednja je otvorena trojkama Gudurića i Simonovića u pravo vreme, a pred kraj je ipak ukroćen Gaudlok kada je bilo 67:66. Simonović ga je preuzeo odlično u jednom napadu Makabija koji je osujećen, da bi onda Jović iz prodora poentirao za 67:69. Tu nije bio kraj,  monstruozno je zakucao Kuzmić za konačan rezultat, posle čega je još jednom čelična odbrana pokazala Izraelcima da nemaju timza velika dela. Usledio je muk u hali, uz Zvezdino zasluženo slavlje posle sačuvane lopte u narednom napadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije Republika Srpska ☆

    19. januar 2017 | 21:52

    Mi smo ponos Srbije a ko ste vi ???

  • Звездa €^®®¥¥£©

    19. januar 2017 | 19:41

    Тим који је победио све прошлогодишње учеснике ф4, и при том неке разбуцао. Тимове који су десетоструко скупљи. Шта год тамо урадили, ви сте понос српске кошарке. Како сада ствари стоје, мсм да је дошло време за наплату неких дугова. И то са каматом.

  • Milan V

    19. januar 2017 | 22:06

    Alo grobari smarate vise idite gledajte ludvisburg,duizburg i augsburg i cekajte tekmu sa nama mozete uciti od najboljih.IDEMO CIGANI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA