≫ 

Igokea stavila preskupe ulaznice za Zvezdu: Dolazi nam tim koji igra najlepšu košarku u Evroligi (VIDEO)

Tim iz Laktaša iznenadio cenom ulaznica

  • 11

Košarkaški Igokee u subotu od 17.00 časova dočekuju Crvenu zvezdu u okviru 19. kola ABA lige, a čelnici tog kluba stavili su previsoke cene ulaznica.

Naime, tim iz Laktaša je odredio cenu od 25 maraka, što je oko 1.600 dinara.

- Ova utakmica je praznik košarke za Laktaše i Republiku Srpsku. Dolazi nam tim koji igra trenutno najlepšu košarku u Evropi. Nasuprot mene je jedan od najboljih trenera u Evropi trenutno, a igračima sam rekao da igraju protiv tima koji igra najlepšu košarku u Evropi. Ti momci zaslužuju da publika dođe u što većem broju da ih pozdravi - rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Crveno-beli su autobusom krenuli za Laktaše, a u njemu nije bilo povređenog Nemanje Dangubića.

S druge strane, Bajić ne može da računa na Albijanića i Robinsona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЗВЕЗДА ШАМПИОН

    20. januar 2017 | 21:01

    Па наравно,гробари користе прилику да зараде нешто пара,јер им долази моћна ЗВЕЗДА,треба их разумети...

  • Banjalucanin

    21. januar 2017 | 08:52

    Jedna rijec SRAMOTA . smisljeno uradjeno da bi Zvezdini navijaca bilo sto manje. Kad mogu ici u BG da gledam moju Zvezdu kupicu kartu ma koliko da kosta a kad dvorana bude dupke puna Zvezdasa dusmani ce da crknu.

  • kris

    21. januar 2017 | 11:59

    Politika kluba Igokea već godinama je da su sve ulaznice 5 KM,osim kada gostuju Zvezda i Partizan,tada su 20 KM.Prošle godine sam bio,a ove imam slomljenu nogu,pa ne mogu ići.Sad su stavili 25 maraka,jer je Zvezda trenutno ogroman magnet za publiku i sigurno će privući mnogo navijača i da se nešto zaradi,jer ostale klubove neće niko da gleda.Kao zvezdaš tvrdim da su ulaznice po istoj ceni i za navijače Igokee i Zvezde,i tu se ne radi ni o kakvoj diskriminaciji,već samo o pametnom poslovnom potezu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA