Agasi je naveo sebe kao primer: Evo kako Novak može da postane najbolji svih vremena!

Agasi je dominirao kao veteran, sada to predviđa Novaku

  • 1

Legendarni Andre Agasi veruje da se Novak Đoković može vratiti u pravu formu, uz to je naveo svoj primer kao mogućnost da se dođe ponovo do vrha.

Agasi je imao dobro poznate probleme sa povredama, ali i sa drogom, kada je sredinom devedesetih posrnuo. Između 1995. i 1999. nije osvojio nijedan grend slem, a onda je došao do pet od svojih devet titula sa najvećih turnira. Poslednju je osvojio na Australijan openu 2003, kada je imao 33 godine.

- Ono o čemu mogu da pruičam jesu Novakova igra i mogućnosti, nema  razloga da se ne vrati na pravi put. On ne mora da nauči na teži način kao što sam ja morao, ima vreme i vraški je dobar atleta. Prema mom mišljenju, jedan je od najvećih svih vremena, dajem mu velike šanse da se vrati munjevito - poručio je Agasi, koji smatra da će Endi Mari biti velika prepreka.

- Veoma je impresivan, uvek sam o Marij govorio kao o nekom ko nije dostigao maksimum potencijala - naveo je legendarni teniser.

Đoković ima iza sebe 12 grend slem titula, za sada je nenadmašan Rodžer Federer sa 17.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA