Lalatovićeva Čuka dala 9 golova protivniku (FOTO)

Pa je BASK na Adi ciganliji

  • 3

Drugi meč Nenada Lalatovića na klupi Čukaričkog i druga pobeda! I to opet bez primljenog gola. Posle ČSK-a (5:0), ceh je platio BASK - 9:0 (4:0).

Prvi gol postigao je Petar Bojić u 10. minutu, zatim je dva puta bio precizan Asmir Kajević u 25. i 27. i u poslednjem minutu prvog dela Ognjen Ožegović je pogodio iz penala.

Na početku drugog poluvremena u 50. strelac je bio Marko Šarić, dva minuta kasnije Marko Tomić, zatim dva puta Saša Jovanović u 60. i 74. i u poslednjem minutu meča opet iz penala Nemanja Milojević.

Susret je odigran na terenu Fudbalskog saveza Beograda na Adi ciganliji na temperaturi ispod nule.

Evo i sastava:

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

Čukarički prvo poluvreme: Petrić, Živković, Mašović Erhan, Jovanović Petar, Lagator, Kajević, Docić, Bojić, Obradović, Zorić, Ožegović.

Čukarički drugo poluvreme: Pajović, Đurić, Radić, Kopitović, Bašanović, Srnić, Jovanović Saša, Tomić, Milojević, Mašović Asmir i Šarić.

BASK: Radić, Milkov, Ciger, Božović, Baždarević, Srećković, Šarčević, Pejović, Vulić, Popović, Dalifi, a igrali su i Brkić, Radovaj, Pavlović, Kovačević, Stojanović, Petrović i Milić.

Kapitensku traku Čukaričkog nosio je u prvom poluvremenu Petar Bojić, a u drugom delu Dragoljub Srnić.

Naredna provera zakazana je za sredu 25. januar protiv Bačke. Meč Čukarički - Bačka počeće od 14 časova na istom mestu odnosno na terenu FSB-a na Adi ciganliji, a dva dana kasnije ekipa sa Banovog brda putuje na dvonedeljne pripreme na Kipar gde je planirano odigravanje sedam utakmica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    21. januar 2017 | 19:36

    Igraci BASK-a se okupili prvi put ove godine na utakmici a sinoc zaglavili na slavi kod saigraca.

  • Vuk

    21. januar 2017 | 17:24

    Da Bog da nam bio trener Cuke narednih 50 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA