≫ 

Novi ludi meč Sevilje: Sedam golova, Jovetić opet briljirao, ali Ibora je junak iako je dao autogol (VIDEO)

Strelac jednog od tri gola za domaći tim sin nekadašnjeg proslavljenog reprezentativca BiH Meha Kodra, Kenan

  • 1

Fudbaleri Sevilje igraju mečeve za visok pritisak svojih navijača.

Posle uzbudljivih 3:3 u Kupu sa Realom, pa onda dramatičnih 2:1 sa istim rivalom, ekipa argentinskog trenera Horhea Sampaolija odigrala je još jedan "lud" meč, još jedan u kome je poraz pretvorila u pobedu.

U Pamploni, posle 2:1 za Osasunu, na kraju - 4:3 za Andalužane!

>>> OVO NISTE MOGLI DA VIDITE U PRENOSU: Pogledajte reakciju Ronalda posle golčine Jovetića (VIDEO)

Stevan Jovetić nije bio strelac, ali je asistencijom i protagonizmom u akciji koja je prethodila trećem golu gostiju, veoma zaslužan za uspeh svog novog tima u kome je već postao nezamenjiva udarna pesnica.

Ipak, centralna figura utakmice na "El Sadaru" u nedelju u podne bio je Visente Ibora, koji je u roku od dvadesetak minuta tri puta zatresao mrežu - jednom svoju i dva puta onu koju je trebalo. Defanzivni vezni fudbaler je najpre pogodio za 1:1, potom je postigao vrlo efektan autogol, ali se i iskupio za taj kiks, novim golom koji je najavio srećan epilog po goste.

Za to su se pobrinuli Vaskez u 80. minutu i Sarabija u 92, pa treći ogodak Osasune u režiji Kenana Kodra, sina nekadašnjeg proslavljenog fudbalera Meha, minut kasnije, nije imao efekta na konačan ishod.

Sevilja je ovom pobedom nastavila da diše "za vratom" Realu od kojeg je sada deli tek jedan bod, a potencijalna četiri jer Madriđani imaju i meč manje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA