Manćini: Baloteli da igra od prvog minuta

"Italija je mnogo jači tim sa Balotelijem, pogledajte prošli meč protiv Iraca - ušao je, prodrmao ekipu i postigao sjajan gol. On je najbolji napadač Italije" hvali svog pulena menadžer Sitija

  • 0

Menadžer Mančester sitija Roberto Manćini smatra da bi selektor italijanske reprezentacije Ćezare Prandeli morao da vrati Marija Balotelija u startnu postavu.

Napadač "građana" je bio starter na prva dva meča, dok je duel sa Republikom Irskom počeo na klupi, ali je u finišu dobio šansu i postigao gol.

- Baloteli mora da igra, Italija je mnogo jači tim s njim. Pogledajte prošli meč, ušao je, prodrmao ekipu i postigao sjajan gol. Ne želim da se mešam u Prandelijev posao, ali smatram da je Baloteli najbolji italijanski napadač, Kasano je odmah iza njega, dok je Antonio di Natale drugačijeg karaktera - rekao je Manćini.

Menadžer Sitija predviđa da će Engleska biti težak protivnik "azurima" u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

- Englezi bi trebalo da se zahvale bivšem selektoru Fabiju Kapelu. Ne želim da ga javno ističem, ali očigledan je njegov uticaj na sadašnje izdanje tima. Dobro su organizovani i znaju šta žele. Roj Hodžson je inteligentan i vešt, pravi čovek za nastavak Kapelovog rada - rekao je Manćini.

Četvrtfinalni meč Engleska - Italija igra se u nedelju 24. juna u Kijevu.

 

(Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA