≫ 

Đoković je kupio i TREĆI stan u Americi - u najluksuznijem delu Majamija! (VIDEO)

Najbolji srpski teniser ima još jednu nekretninu u SAD

  • 87

Nedavno je objavljeno da je najbolji srpski teniser Novak Đoković kupio dva stana na Menhentnu,u najlepšem delu Njujorka. Ali to nije bila jedina kupovina nekretnina u poslednje vreme.

Svetski mediji prenose da je Đoković pre nekoliko meseci kupio i stan u Majamiju, u elitnom kompleksu Ejti seven Park, u jednoj od zgrada za koju je arhitektnosnko rešenje osmilislio Italijan Renco Pijano.

- Sviđa mi se dizajn ove dve zgrade i njihova lokacija je fantastična. I Njujork i Majami su mi destinacije svake godine i biće baš dobro što ću imati svoje mesto gde da se vratim - rekao je Novak.

A radi se o kompleksu na Majami biču - 70 stanova na 18 spratova, sa balkonima koji od 60 do 90 odsto imaju prelep pogled na okean.

Još fotografija i informacija o luskuznom kraju u Majamiju naći ćete klikom >>> OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mia

    24. januar 2017 | 09:27

    Krvnicki je trenirao celog zivota od malih nogu. Dok ste se svi vi koji mu lupate minuse igrali dok ste bili mali,sedeli po kaficima ,gledali rialitije on je trenirao ko gladijator, svaki dan i postigao sve ovo, sam.I cemu tolika zloba?? Nije pokrao kao pola ovih sto zive ovde na Dedinju, bahate se po Kopu..... I, zasto bi bilo kome smetalo sto Nole trosi svoje pare a ne tudje?

  • Ocajnono pero

    24. januar 2017 | 10:13

    Boze sto mi volimo da virimo u komsijsko dvoriste. Nole ima pravo da raspolaze sa svojim novcem kako zeli. Ppsteno je zaradio za razliku od gomile nazovi biznismena po Beogradu i Srbiji, a oznojili su zadnjicu sedeci u kaficu i praveci razno razne kriminalne kombinacije. Koliko je takvih pohapseno ili ubijeno na ulici koji dana radnog staza nemaju, a voze dzipove od 100-150000 evra. Odkuda nam pravo da mu bilo sta zameramo. Samo mozemo da skinemo kapu za trud i rad, a i pametno ulaganje. To je kapital koji uvek moze da unovci.

  • Dz

    24. januar 2017 | 09:24

    Veliki Srbin!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA