Još jednom smo pobedili srpsku državu: Vokri likuje posle odluke da Kosovo ostaje član UEFA!

Očekivano, Priština slavi odluku Suda za sportsku arbitražu u Lozani

  • 40

Srbija je izgubila spor u Lozani pred Arbitražnim sportskim sudom (CAS), te je Kosovo i zvanično postalo član UEFA! Očekivano, u Prištini je euforija i radost zbog odluke, a odmah se oglasio i predsednik saveza Fadilj Vokri.

>>> SRBIJA JE IZGUBILA! Doneta konačna odluka na žalbu o članstvu Kosova u UEFA! (FOTO)

- Još jednom se pokazalo da smo bili u pravu i CAS je priznala odluku UEFA. Ja sam bio duboko uveren da će takva odluka biti doneta od strane CAS-a, jer smo na našoj strani imali pravo.

- Ovim smo još jednom pobedili srpsku državu, koja je platila veliki broj stručnjaka da piništi odluku UEFA i ovim smo ućutkali skeptike, koji su mislili da bi se odlka Kongresa UEFA doneta 3. maja 2016. mogla da bude poništena. Ova odluka mora samo dodatno da ojača kosovski fudbal i da ispunimo uslove i ciljeve koji se od nas očekuju.

>>> Evo kako je Sud u Lozani obrazložio prijem Kosova u UEFA!

- Želim da zahvalim svima koji su nam pomogli i koji su verovali u nas na tom putu. Ne zaboravljamo pomoć i podršku naših prijatelja koji nisu hteli da nas ostave same na tom putu, za koji su se žrtvovale mnoge generacije - zaključio je Vokri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    24. januar 2017 | 19:16

    Mogu oni da se vesele ali Kosovo je srpsko a dali će biti vraćeno za 5 ili 10 za 50 ili 100 godina nebitno je ali njihovim naslednicima će da presedne

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    24. januar 2017 | 18:58

    Партизанов стручњак,,,,

  • Np

    24. januar 2017 | 19:18

    Bože, ima li ih ruznijih na svetu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA