ZVEZDA PRESTRAVILA KLADIONICE: Pre 25 dana kvota na osvajanje Evrolige bila 500, sada je razlika drastična! (FOTO)

Bukmejkeri se nisu uplašili posle pobeda nad Realom i CSKA, ali kada su videli da Zvezdina mašina ne staje, morali su da naprave veliku promenu

  • 16
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crvena zvezda je u Vitoriji odigrala još jednu fenomenalnu partiju savladala Baskoniju sa 87.69, i tako vezala 6. uzastopnu pobedu u Evroligi. Redom su padali Real, CSKA, Žalgiris, Fenerbahče, Makabi i na kraju Baskonija.

Ekipa Dejana Radonjića očigledno nema nameru da se zaustavi na tome, i već se priprema za duel sa Panatinaikosom, koji je na programu u četvrtak od 19 časova u Pioniru. To su i trener i igrači Zvezde istakli nakon pobede u Baskiji.

Ovi neverovatni rezultati Zvezde naterali su kladionice na drastične promene kada je kvota za osvajanje Evrolige u pitanju. Nakon pobede protiv CSKA nisu bili preterano ubeđeni da bi Zvezda mogla da se okiti titulom prvaka Evrope, ali su ih vezani trijumfi naterali na veliko smanjenje kvote.

Uoči nove godine, tačno 30. decembra, kvota da će Zvezda da osvoji Evroligu bila je čak 500! Faktički bi tako na 10 uloženih evra mogli da zaradite čak 5.000 evropskih novčanica.

Međutim, ako biste tako nešto želeli sada da uradite, ''prošao vam je voz''. Kvota na Zvezdu da će osvojiti Evroligu je za samo 25 dana pala na 75! Sada na uloženih 10 evra možete da osvojite ''samo'' 750 evra.

Printskrin: Oddschecker.com Printskrin: Oddschecker.com

Podsetimo, Zvezda je početkom sezone po kladionicama zauzimala začelje tabele uz Žalgiris i imala je ubedljivo najveću kvotu za osvajanje Evrolige. Sada je pretekla šest ekipa, a još su iznad nje neke ekipe koje su ispod na tabeli, ali imaju snažne sastave, kao što su Darušafaka, Barselona, Efes, PAO...

Ipak, ako Zvezda nastavi sa ovako brutalnim partijama, može se očekivati da kladionice uskoro ponovo koriguju kvote.

Trenutno je najveći favorit aktuelni šampion CSKA sa kvotom 2.60, zatim Fenerbahče sa 3, a na trećem mestu je Real Madrid sa 4,20. To su ujedno i najveći favoriti po kladionicama, jer zatim slede Olimpijakos sa 8, PAO sa 16, Barselona sa 20, a zanimljivo je da je kvota na Baskoniju 22. Ispred Zvezde su još Darušafaka sa 40 i Efes sa kvotom 50.

Iza Zvezde su ostali Brose, Makabi, Žalgiris, Uniks, Armani i Galatasaraj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr No

    25. januar 2017 | 12:40

    Realno F8 ocekivano...F4 zelja i nada koja je posle ovakvih igara moguca... osvajanje titule ipak dogodine

  • Mladja

    25. januar 2017 | 12:28

    Sad F4 sledeće sezone titula u Areni.

  • Звездa €^®®¥¥£©

    25. januar 2017 | 12:12

    Чуј, престравила кладионице. Престравила је она све ове велике европске екипе, а тек најближи комшилук што се плаши. Кад би с њима Звезда играла као синоћ, било би негде око 50 рзлике.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA