Velika Zvezdina štoperska nada prešla u klub iz Serije A (VIDEO)

  • 10

Talentovani fudbaler Nikola Pejović potpisao je za Empoli, a od njega se oprostio bivši saigrač iz Crvene zvezde Luka Adžić.

Adžić je preporučivao Pejovića za prvi tim Zvezde, kao prijatelj i "klasić", ali mu se želja nije ispunila, Italija je nova destinacija. Pejović je inače rođen 1998, visok je 185cm i igra na štoperskoj poziciji, a nastupao je za U17 tim Srbije i Zemun, odakle je zapravo direktno otišao.

Pejović je došao kao pozajmljen igrač uz opciju otkupa ugovora, a zanimljivo je kako ga je opisao Adžić kada ga je hvalio.

Pejović je moj najbolji prijatelj još iz perioda kada smo zajedno igrali za petliće. Ne zato što mi je prijatelj, već zato što je vrhunski igrač, njega vidim u budućnosti kao Zvezdinog štopera. Smatram da našoj ekipi nedostaje baš takav igrač, brz je, odličan u odbrani, pored njega protivnički igrači ne mogu da prođu. Odlično se razumemo na terenu. On je igrao desnog štopera, a ja levo krilo i svakom prenosnom loptom je išao na mene. To smo uvežbali i odličan smo tandem, zato bih i voleo da njega vidim u prvom timu – nahvalio je Pejovića Adžić.

A photo posted by Nikola Pejovic (@pejovic22) on

A photo posted by Nikola Pejovic (@pejovic22) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA