OBRAČUN TRENERA Zeman: Murinjo je prosečan; Murinjo: Videću na Guglu ko je Zeman

Novi trener Rome smatra da svi Murinjovi timovi igraju defanzivno, a trener Reala uzvraća da ne zna o kome je reč

  • 0

Roma iduće sezone neće igrati u Evropi, a kamoli u Ligi šampiona, pa je isključena mogućnost njenog susreta sa velikim Realom. Ali, posredni okršaj ova dva tima vodi se izvan terena preko njihovih trenera.

Vatru je zapalio novi trener „vučice“ Zdenjek Zeman, jedno kratko vreme trener Crvene zvezde, koji je prošle sezone uveo Peskaru u Seriju A.

– Murinjo je veliki motivator, ali je osrednji trener. Svi njegovi timovi igraju defanzivno i cilj im je da neutrališu protivnika. U pogledu unapređivanja fudbalske igre ništa se nije desilo godinama, ako se izuzmu blistavi primeri Barselone i španske reprezentacije. Ogromna većina klubova više brine kako da spreči protivnika da je pobedi nego što misli kako da pobedi. Zar primer za to nije Čelsi, koji je osvojio Ligu šampiona? – zapitao je na kraju Zeman.

Murinjo mu, naravno, nije ostao dužan.

– Uvažavam svako mišljenje o meni, pa tako i mišljenje Zdenjeka Zemana. Ali, ko je on? Gde igra? Nisam znao da je postao trener Rome. Sada sam na odmoru pa imam slobodno vreme da pogledam na Guglu ko je Zeman – uzvratio je Posebni u svom stilu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA