Zvezda se oprostila od još jednog fudbalera: Navijači nisu zadovoljni što ide (FOTO)

David Babunski definitivno više nije član crveno-belih

  • 8

Crvena zvezda se posle Miloša Cvetkovića oprostila i od Davida Babunskog, sa kojim je sporazumno raskinut ugovor. Ovakav rasplet se mogao i očekivati nakon emotivne ispovesti Makedonca, koji je otvorio dušu i otkrio zašto kod Grofa Božovića nije dobio šansu.

Zvezda je na svom Instagram profilu objavila njegovu fotografiju uz komentar ''Davide, srećno''.

Babunski je u Zvezdu došao prethodne zime iz omladinskog pogona Barselone, gde je prošao školu. Očekivalo se da pravi potencijal pokaže u crveno-belom dresu, ali pravu šansu nije dobio.

Odigrao je za godinu dana svega 13 utakmica, uglavnom ulazeći sa klupe ili u Kup utakmicama.

Prethodno se pominjalo da su za njega zainteresovani Dinamo iz Zagreba i Olimpija iz Ljubljene, koja je već dovela jednog Zvezdinog Makenonca, Daniela Avramovskog, koji je na dva meča već postigao dva gola.

Navijači u komentarima su prilično nezadovoljni zbog raskida ugovora sa Babunskim i kritikuju što nije dobio više minuta u igri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan S. FCRS

    25. januar 2017 | 18:17

    Po mom misljenju ocajan potez! I sta sad, ganjajmo Milijasa... Nove lampe za stare.... Extra

  • Nebojsa

    25. januar 2017 | 20:15

    Njegova nesreca sto je dosao u C.Zvezdi kad je trener Bozovic a direktor Terzic nisu ni pomislili da pruze sansu imali su svoje favorite i strance koje su doveli kao da su ih sa autobuske kupili mnogo mi je zao ovog momka treba je da postane novi lider ali mu to nisu dozvolili

  • Витомир

    25. januar 2017 | 19:43

    Неће Бабунски бити једини коме је тзв. Гроф уништио каријеру у Звезди. Врло брзо ће се показати какву је тзв. Гроф направио грешку. Тзв. Гроф ће упропастити Звезду форсирајући црногорски антифудбалски клан i forsirajuči crnogorske fudbalske neznalice. Многи ће рећи, па Звезда је прва. Тачно. Али Звездини домети су дерби у Сурдулици. У Европу ne može ни да привири, е то је та Звезда!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA