SNAJDER OPTUŽUJE: Imali smo "krticu" u reprezentaciji!

Vezista holandske reprezentacije otkrio da je jedan od uzroka debakla na EURO bio saigrač koji je novinarima otkrivao tajne iz svlačionice

  • 0

U Holandiji su očekivali borbu za titulu osokoljeni drugim mestom na Mondijalu pre dve godine, a takmičenje su završili kao najveći gutbitnici i vratili se kući bez ijednog osvojenog boda u grupi. Malo je reći da su razočarali naciju, a podele u ekipi mnogi navode kao ključni razlog debakla. To je potvrdio i Vesli Snajder, koji je otišao i korak dalje optuiživši neimenovanog saigrača da je bio "krtica" i da je otkrivao novinarima sve detalje iz holandske svlačionice...

- Ne možemo da okrivimo selektora za naš neuspeh. On je sa ekipom radio odličan posao u poslednje četiri godine. Prvo moramo da rešimo neke probleme u našoj svlačionici, poput jednog igrača koji je novinarima uoči utakmica otkrivao naše taktičke planove – rekao je Snajder.

Nema sumnje da će ove tvrdnje veziste Intera, prouzrokovati još veću hajku holandske javnosti na fudbalere, a verovatno će se uskoro saznati i ko je bio "krtica".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA