Pogrebnjak ostaje u Engleskoj, ali menja klub

Ruski napadač neće ostati u Fulamu već će da obuče dres novog premijerligaša Redinga

  • 0

Ruski napadač Pavel Pogrebnjak dogovorio je prelazak u redove Redinga, saopštio je danas klub koji se ovog leta vratio u englesku Premijer ligu.

Pogrebnjak dolazi kao slobodan igrač, danas je prošao lekarske preglede i potpisaće četvorogodišnji ugovor, kojim će postati najplaćeniji igrač u istoriji kluba sa platom od 60.000 funti mesečno. Ovaj transfer samo potvrđuje visoke ambicije Redinga na čijem čelu se nalazi ruski tajkun Antun Zingarevič. Kako prenose engleski mediji, ta ponuda je finansijski, i kada je u pitanju dužina, dvostruko bolja od one koju mu je dao Fulam, gde je proveo prethodnih šest meseci kao pozajmljenih igrač Štutgarta.

Pogrebnjak je karijeru počeo u moksovskom Spartaku, a preko Himkija, Šinjika, Tomska i Zenita leta 2009. godine stigao je u Štutgart. Za reprezentaciju Rusije odigrao je 32 utakmice i postigao osam golova, ali je na šampionatu Evrope u Poljskoj odigrao samo poslednjih 18 minuta protiv Grčke.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA