Grof odvodi Zvezdinog kapitena u Rusiju

Prema saznanjima "Mocartsporta", Nikola Mikić odlazi u redove ruskog prvoligaša Rostova na čijoj klupi sedi srpski stručnjak Miodrag Božović

  • 0

Posle Borhe, Tošića i Lazovića, Crvenu zvezdu napušta još jedan član prve postave. Kapiten Nikola Mikić je blizu prelaska u redove ruskog prvoligaša Rostova, piše "Mocartsport".

Mikić je jedan od igrača za koga se sigurno smatralo da će ovoga leta sigurno napustiti "Marakanu", ali se čekala prava ponuda. Posle interesovanja nekih ukrajinskih, belgijskih i američkih klubova, sada je stigla najozbiljnija ponuda. Spona u transferu je trener Rostova, Miodrag "Grof" Božović, koji očigledno ceni kvalitete Zvezdinog kapitena.

Očekuje se da Rusi za Mikića izdvoje između 600.000 i 800.00 evra. Ovim transferom će se nastaviti niz problema za trenera Roberta Prosinečkog, koji će sada morati da traži i alternativu na poziciji desnog beka posle neplaniranih odlazaka Borhe i Tošića. Najbliži tom mestu je mladi Filip Stojković, koji je posle Mikića jedini klasični desni bek u ekipi, ali nije isključeno da klub pokuša da dovede nekog iskusnijeg i proverenijeg fudbalera.

(Telegraf.rs / Izvor: Mocartsport / Foto: zvanični sajt Crvene zvezde)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA