Ko je fudbaler za koga Lončar tvrdi da je prodao Velji Iliću slike iz Šilerove, i gde je nestao?

Od odlaska iz Partizana Jeremiću se u medijima praktično gubi svaki trag. Posle desetogodišnjeg boravka u seniorskom timu Partizana, pre toga i u juniorima, uz pozajmice u Radničkom, Panseirakosu i Rabotničkom, zaigrao je za Bežaniju gde je završio karijeru.

  • 2
Foto: MNPress Foto: MNPress

Srpsku političku scenu "uzdrmala" je nova afera u čijem se centru našao Ministar zdravlja Zlatibor Lončar čiji su "gresi" iz prošlosti ovih dana obelodanjeni na kompromitujućim fotografijama.

Na "fotkama" koje datiraju iz vremena kada je Lončar radio kao hirurg, aktuelni Ministar je u društvu lidera Zemunskog klana Dušana Spasojevića zbog čega se ovih dana našao na stubu srama, mada je objasnio da je samo izašao u susret ocu ubijenog mafijaša, kojeg je operisao.

Nama je zanimljiv "sportski" aspekt "fotke", jer su na njoj i dvojica bivših igrača Partizana Danko Lazović i Dragoljub Jeremić.

Lazović je svojevremeno u akciji "Sablja" inspektorima u policiji morao da objašnjava da ni na koji način nije povezan sa zloglasnom kriminalnom organizacijom iako je "visio" u Šilerovoj.

- Ja sam tada pitao zašto me privode, jer u tom slučaju trebalo je da pohapse pola Beograda. Svi su dolazili tamo. Ja sam igrao fudbal, nisam radio poslove. Ja sam ih poznavao i ništa više od toga ne znam. Ta priča da sam imao ugovor sa Spasojevićem i da je on učestvovao u mom transferu ne pije vodu - rekao je za "Insajder" Lazović.

O drugom igraču sa slike, Jeremiću, i njegovom životnom putu posle fudbala manje se zna, ali je ponovo u žiži interesovanja posle tvrdnje Ministra Lončara da je "prodao fotografiju" Velimiru Iliću jer mu je trebao novac, a ovaj je kasnije objavio. Sama činjenica da je došao dotle da prodaje lične stvari dovoljno govori o tome kako se snašao posle profi karijere.

Fotografije su, naglasio je, iz ličnog albuma fudbalera sa slike.

Od odlaska iz Partizana Jeremiću se u medijima praktično gubi svaki trag. Posle desetogodišnjeg boravka u seniorskom timu Partizana, pre toga i u juniorima, uz pozajmice u Radničkom, Panseirakosu i Rabotničkom, zaigrao je za Bežaniju gde je završio karijeru. Kasnije je ušao u ugostiteljske vode, ali je na privatnom planu išao iz problema u problem, navodno je imao i povremene "izlete" sa druge strane zakona.

Igrao je i za kombinovanu reprezentaciju naše zemlje 2001. na turniru "Milenijum Kup" u Indiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA