Partizan u Podgorici za pobedu koja mu povećava šanse za drugo mesto na tabeli!

Derbi 20. kola Aba lige igra se u dvorani "Morača" u 18 sati

  • 4

Ekspedicija KK Partizan NIS, doputovala je u Podgoricu, gde će u subotu od 19 časova igrati meč 20. kola ABA j.t.d. lige protiv ekpe Budućnosti.

>>> SPEKTAKL U NAJAVI! Partizan dobio najjačeg rivala u Ligi šampiona

U prvom meču koji su ovi rivali odigrali u beogradskoj Hali sportova "Ranko Žeravica", Budućnost je u uzbudljivom meču pobedila rezultatom 61:64. Na tabeli regionalnog takmičenja, Podgoričani zauzimaju četvrtu poziciju sa 13 pobeda i 6 poraza, dok je Partizan drugi sa dve pobede više.

U slučaju pobede Partizan bi znatno uvećao šanse da obezbedi drugo mesto na tabeli, bez obzira na to što ima težak raspored do kraja (dočekuje Zvezdu, Krku i Zadar, a ide Cedeviti i Igokei i Mega Leksu)

Ako bi dobio Budućnost sa  imao bi tri pobede više od "đetića" i definitivno bi ih izbacio iz trke za drugu poziciju, pa bi ostala samo Cedevita.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Po dolasku u Podgoricu, trener crno-belih, Aleksandar Džikić je izjavio:

- U Podgoricu smo došli bez startera na poziciji 4, gde je domaćin izuzetno kvalitetan, i moraćemo da nađemo način da taj nedostatak smanjimo. Utakmica jeste važna ali nema razlike u bodovima osvojenim ili izgubljenim protiv bilo kog protivnika. Ima još dosta toga u ABA ligi - rekao je Džikić za klupski sajt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA