≫ 

Fešta na Old Trafordu: Švajni dao gol "makazicama", Junajted "pregazio" Vigan! (VIDEO)

"Đavoli" ubedljivi protiv člana Čempionšipa

  • 2

Ugodno posle podne navijačima Mančestera priuštili su fudbaleri Žozea Murinja pobedom nad Viganom 4:0 i plasmanom u 5. kolo FA Kupa.

Bila je to sigurna, razigrana, na trenutke atraktivna, i efikasna predstava "crvenih đavola" u kojoj su fanovi na "Old Trafordu" na terenu mogli da vide i neke "zaboravljene" kadrove Murinjove čete.

Kada to kažemo, mislimo na Nemca Bastijana Švajnštajgera koji se posle dugo vremena našao u startnoj postavi i jednim golom doprineo trijumfu.

Švajni se u 81. minutu našao u pravo vreme na pravom mestu i spretno iskoristio asistenciju Runija glavom: okrenut leđima golom, "makazicama" je savladao golmana gostiju i postavio konačan rezultat.

Iako atraktivan, to nije bio i najlepši trenutak meča.

Za njega je najzaslužniji Henrik Mhitarjan koji je inicirao, a onda i sam završio najlepšu akciju koja je prethodila trećem golu.

Pored Švajnštajgera i Jermena, golove za domaći tim postigli su Felaini i Smoling.

Pre utakmice legenda kluba Ser Bobi Čarlton uručio je svom nasledniku po rekordu, Vejnu Runiju, trofej za najboljeg strelca u istoriji Junajteda.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA