Veselin Vujović: 10 godina sam maštao da vodim Srbiju, ali me nisu ozbiljno shvatali!

Trener koji je Slovencima doneo istorijsku medalju nikada nije dobio priliku da vodi Srbiju

  • 6

Selektor rukometaša Slovenije, Veselin Vujović, u žiži je prethodna dva dana zbog velikog uspeha koji je napravio sa Slovencima, a to je osvajanje bronzane medalje na Svetskom prvenstvu.

>>> Novinari u Zagrebu pitali Vujovića da li bi preuzeo Hrvatsku: Šta kažete na njegov odgovor? (VIDEO)

Slovenci su posle preokreta pobedili Hrvate 31:30 i osvojili prvu istorijsku medalju za slovenački ekipni sport.

Veselin Vujović legenda jugoslovenskog i srpskog rukometa nikada nije dobio priliku da vodi selekciju Srbije iako je to mnogo želeo.

- Maštao samo 10 godina o klupi reprezentacije Srbije, ali me nisu shvatali ozbiljno. Sada je kasno za mene, došli su mlađi i talentovani treneri - rekao je Vujović i dodao:

- Svakodnevno sam dobijao podršku od srpskih trenera, sportista, novinara. Mnogo mi je žao što Srbija nije bila na prvenstvu, zaslužuju to kvalitetom - rekao je Vujović za Blic.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savija

    29. januar 2017 | 23:56

    Zato sto rukomet vode katastrofalni ljudi.Unistili generaciju koja je bila omladinski svetski prvak,i nikom nista.Primer:pokrajac 2001g osvoji bronzu na svet.prvenstvu,on bude smenjen,sta vise reci.Mi smo zadnjih 10god trebali biti uvek u prvih 5-6 reprezentacija,da je na celu bio pokrajac,cvetkovic,vujovic,a ne polupismeni treneri,ali to je srbija

  • Lazar1

    29. januar 2017 | 23:51

    Nama nisi trebao i zato smo tu gde jesmo...tako nam takodje nije trebao Antara pa smo tu gde jesmo!

  • Sale

    30. januar 2017 | 01:45

    Svaka cast Vujovicu na uspehu sa Slovencima, to stvarno niko nije ocekivao. Ovo sto prica da je cekao itd, mislim da u Srbiji nije imao podrsku jer se, kako se prica u "kuloarima" osramotio dok je vodio reprezentaciju Srbije i Crne Gore, zahtevao je da igraci koji udju u nacionalni tim potpisu ugovor sa njegovim menadzerom itd, tada je bio veliki skandal kada je nekoliko igraca odbilo da se javi na poziv.. Covek je rodjeni borac i voli sve sto vole obicni ljudi, nadam se da ta prica nije istinita i da ce jednom postati selektor Srbije, verujem da bi uz dobru atmosferu i sveopstu podrsku zasluzio i napravio uspeh. P.S. Radio je pre par godina u jednoj bliskoistocnoj zemlji, imao je vremena da dolazi na basket koji je organizovan izmedju nas Srba, jednom nedeljno. Covek je "prebio" sve na terenu, svi volimo da pobedimo, ali ovaj se borio za zivot..ne cudi me sto su Slovenci bili motivisani i verovali do kraja da mogu da dobiju hrvate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA