Zvezda: Odbili smo 3,5 miliona za Lazovića, ne damo ga ispod pet!

Generalni sekretar Đorđe Stefanović kaže da je trenutno mnogo izvesniji transfer kapitena Mikića u Rostov, a da će crveno-beli kasnije "redom popunjavati praznine u dogovoru s Prosinečkim"

  • 0

Posle Kristijana Borhe i Duška Tošića "Marakanu" će, najverovatnije, napustiti i Darko Lazović, ali i kapiten Nikola Mikić. Nova destinacija za sjajnog veznog igrača nije poznata, dok je za kapitena "zagrizao" ruski Rostov, koji od pre nekoliko dana trenira Miodrag Grof Božović.

Đorđe Stefanović, generalni sekretar crveno-belih, kaže za Telegraf.rs da je odlazak Mikića realaniji od Lazovićevog i da je taj transfer u realizaciji.

- Što se Mikića tiče, čekamo ponudu iz Rusije i verujem da će se sve do ponedeljka znati - rekao je Stefanović, dodavši da je Lazović i dalje sa ekipom koja je od danas na pripremama u Sloveniji:

- Darko je naš igrač i dalje, a svima smo dali do znanja da ga nećemo prodati za manje od pet miliona evra. Odbijanjem dve ponude, jedne vredne tri a druge tri i po miliona, pokazali smo da smo ozbiljni. Što se trenutne situacije oko Lazovića tiče, mogu da kažem da zainteresovanih klubova ima i da smo svima dali uslove.

Odlazak Tošića u turski Genčlerbirligi "otvorio" je i pitanje dolazaka. Spominju se i imena dvojice odbrambenih igrača iz Španije.

- Sve je daleko od realizacije. To su za sada samo priče. Ekipa je na pripremama u Sloveniji, a one su duge. Redom ćemo u dogovoru sa trenerom Prosinečkim popunjavati mesta za koja smatramo da ih treba popuniti - rekao je Stefanović za Telegraf.rs.

(D. Ješić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA