≫ 

Konte: Biće mi žao da vidim Ivanovića kako napušta Čelsi!

Ivanović je 2008. godine stigao iz moskovske Lokomotive u Čelsi i dao veliki doprinos u osvajanju dve titule Premijer lige, Lige šampiona i Lige Evrope

  • 10

Menadžer Čelsija Antonio Konte potvrdio je da je srpski fudbaler Branislav Ivanović u pregovorima sa drugim klubovima i da bi čak mogao da ode do kraja zimskog prelaznog roka.

Kako su preneli britanski i ruski mediji, Ivanović je blizu odluke da postane fudbaler Zenita sa godišnjom platom od pet miliona evra, ali na kraju sezone, kada mu istekne ugovor sa londonskim klubom.

- Iskreno, ne pričam sa igračima oko njihovih odluka. Znamo da Ivanović priča sa ostalim klubovima i za sada ništa više od toga, sačekaćemo. Dao je mnogo Čelsiju, osvojio pregršt trofeja, ali i u 32. godini želi da igra stalno na vrhunskom nivou, to moramo da poštujemo - rekao je Konte na konferenciji za medije, prenosi Skaj Sport.

Italijanski stručnjak izostavio je Ivanovića iz starne postave posle promene formacije u 3-4-3 u oktobru, što se poklopilo sa sjajnom serijom pobeda "plavaca".

- Ako ne igraš mnogo, uvek postoji opcija da pređeš u drugi tim. Biće mi žao da vidim Ivanovića kako napušta Čelsi-, zaključio je Konte.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SANDZAK AiRLiNES

    31. januar 2017 | 07:20

    Samo nek ide !!!!!! Seljacina , nikad od njega nije bilo fudbalera !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA