≫ 

Najveći gubitnik prelaznog roka: Potpisao za klub, pa oteran posle dva dana!

Navijači mu nisu oprostili "grešnu prošlost"

  • 1

Poradovao se francuski fudbaler Entoni Munier (29) da će konačno pronaći sredinu gde će igrati standardnije, i sve se odvijalo onako kako je zamislio: iz Bolonje je pozajmljen Sent-Etjenu, dakle klubu iz njegove Francuske, bio je planiran da zaigra već protiv Tuluza, ali su u klubu odlučili da je ipak najbolje za sve da nikad ni ne zaigra za njih?!

Šta se desilo?

Naime, Munier je dete Liona, a svaki poznavalac fudbala koji drži do sebe zna da je Lion "mrski" rival Sent Etjena. Međutim, to bi mu nekako i oprostili navijači "zelenih", ali nisu mogli da pređu preko nekih izjava datih pre skoro deset godina (igrao za Lion od 2007. do 2009), u kojima je vređao rivalski klub.

Tako ga je, umesto dobrodošlice, na zidu sportskog centra kluba dočekao transparent "Našeg kluba boje nikad neće biti tvoje".

Bio je to više nego jasan znak i za upravu Sent-Etjena da preispita transfer Muniera koj je u poslednji čas izostavljen sa spiska igrača za meč protiv Tuluza, kako ne bi zaigrao i tako automatski sebi "potpisao" ostanak u klubu.

Ovako, sa njim je raskinut ugovor o pozajmici i on je vraćen u Bolonju, koja sada ne zna šta će sa njim, jer drugih konkretnih ponuda za igrača nema, a prelazni rok ističe sa poslednjim danom januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @ Kiki

    31. januar 2017 | 09:15

    Daj to u srbiju Mi skupljamo pozajmljene Da drezde po splavovima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA