≫ 

Ima 140 kila i 45 godina: Ovaj čovek će igrati protiv Arsenala u FA Kupu (FOTO) (VIDEO)

Rezervni golman Saton Junajteda postao je senzacija na društvenim mrežama uoči duela sa slavnim klubom

  • 3

Saton junajted sanja i ne želi da se probudi. 

Pravo malo čudo, ma i više od toga, režirali su fudbaleri engleskog petoligaša (južni London) plasmanom u osminu finala najstarijeg takmičenja na svetu, eminentnog FA Kupa, gde ih čeka niko drugi do slavni Arsenal!

Sreći navijača Satona sada nema kraja jer ni "u ludilu" nisu očekivali da će njihov tim dogurati toliko daleko, do pete runde prestižnog kupa pošto je prethodno eliminisao Dartford, Forest Grin, Čeltenam, Vimbldon i Lids.

U najavi ovog meča mediji se, ipak, isključivo bave jednim čovekom, a to nije ni najbolji igrač Satona, niti je to njihov trener, a ni golgeter, nije ni tim, već rezervni golman?!

I to nije običan rezervni golman. U pitanju je jedna sasvim neobična fudbalska figura, tipična, izgleda, samo za englesko podneblje:

U pitanju je 45 - godišnji Vejn Šou, i samo jedan kadar na njegov lik tokom meča sa Lidsom bio je dovoljan da na društvenim mrežama krene histerija za njim. On je trenutno jedan od igrača o kojima se najviše priča i piše prethodnih dana u Engleskoj, jer postoji velika šansa da baš on stane na gol protiv "tobdžija".

Foto: youtube/printscreen/Ryandude89 Foto: youtube/printscreen/Ryandude89

Naravno, to će se desiti samo ako se prvi golman Ros Vorner povredi, a to je u fudbalu kao što znamo sasvim uobičajena pojava.

Možemo samo zamisliti kakav bi to bio spektakl da vidimo lika koji više podseća na redovnog posetioca paba nego na golmana, kako vreba udarce Aleksisa Sančesa, Olivijea Žirua i ostalih zvezda Arsenala. Neprocenjivo!

Dodajmo uz ovu vest i to da neće samo Saton braniti čast petoligaša u petoj rundi FA kupi, već i Linkoln koji će takođe "na crtu" Premijerligašu, Barnliju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    31. januar 2017 | 12:50

    napravi paradu, prekid utakmice usled zemljotresa :)

  • Dalibor

    31. januar 2017 | 13:37

    Gdje ima toliko kilograma, nema vise od 110

  • nikola

    31. januar 2017 | 19:09

    realno svaka mu cast... ja bih voleo da ss u 45 god bavim i amaterskim sportom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA