≫ 

Zvezda je minimalnom pobedom otvorila pripreme na Kipru! (VIDEO)

Fudbaleri srpskog šampiona odigrali prvi meč na pripremama na Kipru

  • 2

Za fudbalere Crvene zvezde krenulo je ono pravo na pripremama - utakmice. Upisana je i prva, ali minimalna, golom Zorana Rendulića u 48. minutu.

Prvi rival crveno-belih na Kipru je idealan za ovaj period predsezone: Šopron, 11 - plasirani tim mađarske druge lige.

Crvena zvezda: Supić, Milošević, Rendulić, Frimpong, Ristić, Račić, An. Luković, Adžić, Senić, Vujaklija, Orlandić.

Rezerve: Stanković, Nikolić, Poletanović, Srnić, Romanić, Vučićević.

Šopron: Hernih, Tot, Sifter, Poti, Nemeti, Kapacina, Nags, Morvati, Eslati, Erdelši, Socis.

Rezerve: Marangero, Kovals, Slabu, Oleksander, Deme, Femer, Balas, Gsurki, Majoar.

Trener Miodrag Božović je u startnu postavu za ovaj meč uvrstio dvojicu novajlija, Frimpinga i Vujakliju, a tu su i klinci Adžić i Račić.

Utakmicu na gradskom stadionu u Pafosu, koju sude trojica engleskih arbitara, posmatra i trener Čukaričkog Nenad Lalatović čiji tim se takođe na ovom mediteranskom ostrvu sprema za drugi deo sezone.

Zvezda je počela meč u sastavu: Supić, Milošević, Rendulić, Frimpong, Ristić, Račić, An. Luković, Adžić, Senić, Vujaklija, Orlandić.

Beograđani su imali inicijativu tokom većeg dela meča, ali nisu uspeli da je materijalizuju, pa je rezultat posle prvih 45 minuta isti onaj sa početka - 0:0.

Šopron je najozbiljniju priliku na utakmici imao u 73. minutu. Nakon nepreciznog dodavanja u poslednjoj liniji Zvezdine odbrane, mađarski tim je napravio brzu polu-kontru nakon koje je sledio zicer. Ipak, Nemanja Supić je fenomenalno intervenisao i uspeo da sačuva Zvezdinu mrežu.

U drugom poluvremenu su priliku da zaigraju dobili i Zvezdini omladinci Vanja Vučićević, Veljko Nikolić i Lazar Romanić, kao i Slavoljub Srnić koji je na mestu desnog beka zamenio Stefana Miloševića koji je dobio udarac. Do kraja utakmice nije bilo prililka, te je Crvena zvezda uspela da ostvari pobedu, minimalnim rezultatom 1:0.

Foto: telegraf.rs Foto: telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA