Da li je pogrešio što je odbio Barselonu i Mančester Siti?

Tešku odluku je morao da donese Leonardo Bonući

  • 2
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ne dešava se mnogim fudbalerima da imaju ponude Barselone i Mančester Sitija, a još manje se desi da fudbaler odbije i jedan i drugi klub!

To je priča Leonarda Bonućija, defanzivca Juventusa, koji je prošlog meseca produžio ugovorsa torinskim klubom do 2021. godine.

- Nije bilo lako da kažem "ne" Barseloni i Mančester Sitiju. Kako može da bude kad te traži najbolji trener na svetu - rekao je Italijan, objasnivši da za najboljeg trenera smatra Pepa Gvardiolu.

- Odluku sam doneo uzevši sve u obzir, pogotovo jer je Gvardiola najbolji. Ali sada sam srećan u Juventusu, i želim da osvojim titulu u Italiji i Evropi. - rekao je Bonući.

- U Seriji A ne smemo ništa da shvatamo zdravo za gotovo. U Evropi nam treba odlučniji stav, i sa ovom formom i trenerom Alegerijem, siguran sam da možemo da idemo do samog kraja - zaključio je italijanski reprezentativac.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cupinjo

    31. januar 2017 | 20:17

    Kako Pep moze da bude najbolji trener na svetu,kada ne moze 2 pobede da veze sa Sitiem!? Lako je biti trener u Baernu i Barsi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA