≫ 

Jokić izašao na zagrevanje i ''cepao'' mrežicu, ali je meč obeležio drugi bivši igrač Mege (VIDEO)

Srbin utakmicu gledao sa klupe, dok je Zubac u redovima Lejekrsa ubacio 17 poena

  • 1

Povreda koju je nedavno zaradio, omela je Nikolu Jokića da nastavi sa sjajnim partijama koje je započeo u dresu Denvera.

Meč protiv Los Anđeles Lejkersa, koji je njegov tim izgubio rezultatom 120:116, gledao je sa klupe. Nije ulazio u igru, iako je bio u sastavu.

Ali je ponovo privukao pažnju američkih medija koji su s punom pažnjom posmatrali zagrevanje Denvera. Tamo je srpski centar blistao i imao je samo jedan promašaj.

S druge strane, na parketu je izbiljan meč odigrao drugi bivši centar Mege Ivica Zubac. Mladi Hrvat je za 21 minut imao 17 poena i šest skokova.

- Njemu je potrebno samo nekoliko godina u NBA ligi da bi postao sjajan igrač. Dakle, iskustvo. Inače, veoma je talentovan košarkaš - rekao je Jokić za Zupca.

Efikasniji od Hrvata u pobedi nad Denverom bili su Jang sa 23, Rasel sa 22 i Vilijams sa 21 ubačenim poenom. jedini dvocifren bio je još Mozgov sa 12 ubačenih koševa.

Jusuf Nurkić nije iskoristio neigranje Jokića da se nametne treneru Denvera. Za 12 minuta ubacio je samo jedan poen i tako verovatno čekirao kartu za odlazak.

Čendler je imao 26, Heris i Galinari po 17, Mari i farid su dodali po 14.

Rezultati:

Vašington - Njujork 117:101

San Antonio - Oklahoma 108:94

Portland - Šarlot 115:98

Toronto - Nju Orleans 108:106

Hjuston - Sakramento 105:83

LA Lejkersi - Denver 120:116

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA