I Zvezda će profitirati zbog dolaska Milivojevića u Kristal Palas?

Naravno, tu su i Rad i radnički iz Kragujevca

  • 1

Luka Milivojević je u utorak potpisao ugovor sa Kristal Palasom i tako nadomestio broj Srba u Premijer ligi, posle odlaska Branislava Ivanovića u Zenit.

Doskorašnji fudbaler Olimpijakosa stigao je u london za sumu od 14 miliona evra, a od tog transfera ovajdiće se i tri srpska kluba.

Kako Sindikat profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost'' navodi na svom Fejsbuk profilu, Radnički iz Kragujevca, Rad i Crvena zvezda će podeliti 650.000 evra.

- Lepa vest za sve bivše klubove Luke Milivojevića iz Srbije koji će podeliti proporcijalno vremenu provedenom u klubovima iznos od 650.000 evra solidarnosti, FK Radnički Kg, FK Rad i FK Crvena zvezda - navodi se u saopštenju.

Milivojević je u Kragujevcu proveo samo jednu sezonu pre nego što je četiri odigrao na banjici. Zatim je 2012. godine prešao na Marakanu gde se zadržao do narednog leta. Dakle - jednu sezonu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igraj sa srcem

    1. februar 2017 | 09:36

    Najbolje bi bilo da uzmu po 3x 200 hiljada a onih 50 da daju u neku decju bolnicu,posto na te pare i onako nisu racunali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA