≫ 

Klop namerno ispričao šta je dreknuo sudiji u lice: Oduševilo ga je šta mu je arbitar odgovorio (VIDEO)

- Nikad nisam čuo tako nešto od četvrtog sudije, pa sam pomislio da bi bilo dobro da to znate - rekao je trener Liverpula

  • 3
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kada je Simon Minjole odbranio penal Dijegu Košti i spasao svoju ekipu u velikom derbiju sa Čelsijem (1:1), menadžer Liverpula Jirgen Klop doživeo je eksploziju emocija.

Nije da se i pre nije dešavalo - četvrti sudija je to najbolje osetio na svom ramenu.

>>> Liverpul kao rasturena banda, Luiz sa 30-ak metara uhvatio ceo tim na spavanju za vođstvo Čelsija (VIDEO)

Nemac. temperementa koji nije baš svojstven njegovoj naciji, privukao je pažnju rekacijom kraj linije, pošto je vikao sudiji Sorbriku u lice.

- Izvinite, želim nešto da kažem o jednoj situaciji za koju niko nije pitao, a to je ono u vezi sa četvrtim sudijom - rekao je Klop na konferenciji posle meča pa objasnio:

- I u Nemačkoj se prave velike priče o tome kada čitači sa usana ustanove šta je ko rekao. Da znate, rekao sam mu: "Niko ne može da nas pobedi". To očigledno nije tačno, ali tako sam se osetio u momentu - rekao je Liverpulov trener.

Sudija to nije uzeo za zlo Klopu, naprotiv.

- Došao sam do sudije i rekao mu da je on bio potpuno pogrešna osoba kojoj je to trebalo reći. Rekao sam mu "izvini, bio sam malo uzbuđen", a on je odgovorio:"Nema problema, sviđa mi se tvoja strast". Nikad nisam čuo tako nešto od četvrtog sudije, pa sam pomislio da bi bilo dobro da to znate - rekao je Klop novinarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fifa General Manager

    1. februar 2017 | 10:00

    Kakav je car ovaj Klop neverovatno

  • ja

    2. februar 2017 | 13:46

    Našeg trenera bi odrali od kazne, a ovog hvale zbog temperamenta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA