HVALA TI, BRANISLAVE LEGENDO: Čelsi je ovim klipom objasnio svu veličinu srpskog fudbalera! (VIDEO)

"Plavci" se oprostili od doskorašnjeg igrača sjajnim videom "hajlajtsa" Banetove karijere u klubu

  • 7

Dugo jedan igrač nije ostavio tako dubok trag u Čelsiju kao Branislav Ivanović.

Istina, navijačima "plavaca" srce će možda više zaigrati na pomen Didijea Drogbe, Frenka Lamparda ili Petera Čeha, ali nema tog fana londonskog kluba koji neće stati mirno kada se povede priča o  delima Srbina za Čelsi.

Posle devet godina došao je trenutak za rastanak: Bane je napustio "Stamford Bridž" i karijeru nastavlja u Zenitu.

Na dan kada je ozvaničen transfer Srbina u rusiju, UEFA mu je posvetila video, a dan kasnije to je uradio i Čelsi. U dva minuta klipa stali su svi najznačajniji trenuci zaista velike karijere srpskog fudbalera u Londonu.

Lider Premijer lige se istovremeno i zahvalio Branislavu Ivanoviću na svemu što je u prethodnih devet godina uradio u dresu londonskog kluba i poželeo mu sve najbolje u ruskom Zenitu.

- Prava legenda Čelsija - stoji na Tviter profilu Čelsija uz video kojim se podseća na briljantne momente kapitena Srbije u dresu "plavaca" i "haštag" zahvalnosti.

Ivanović je u dresu Čelsija odigrao ukupno 376 mečeva, postigao 34 gola i osvojio devet trofeja, uključujući dve titule u Premijer ligi, Ligu šampiona i Ligu Evrope, njegovim pogotkom u 90. minutu finala protiv Benfike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA