Vujošević: Ne raduju me uspesi Zvezde, ali igraju odlično!

Partizan ima stare igrače, ekipu koja je pravljena za trenutne rezultate, a ne za budućnost. Za ovakvu Zvezdu odgovoran je i Partizan, rekao je Vujošević.

  • 59

Proslavljeni trener Partizana, a sada trener Limoža, Duško Vujošević kaže da nije oduševljen uspesima nekadšanjeg rivala Zvezde, ali da odaje priznanje za rad treneru Dejanu Radonjiću.

>>>> Vujošević progovorio o odlasku iz Limoža i transplantaciji bubrega

- Ne mogu da kažem da me raduju uspesi Zvezde jer je građenjem Zvezde rušen Partizan. Ne podržavam način na koji je Zvezda postala ovo što jeste. Počev od "Unapred pripremljenog plana reorganizacije"  a zatim i političkog mešanja - kaže Vujošević za Informer.

On je istakao da bez obzira na sve crveno-beli igraju dobro

- Prednost Zvezde je što ABA liga nije tako jako takmičenje kao ostale lige gde igraju Evroligaši, pa tu imaju priliku da se odmore i resetuju. Ipak, vidi se dobar rad dugogodišnjeg trenera i dobra selekcija ekipe. Dobro igraju i to ne umanjujem - kaže Vujošević.

Proslavljeni trener Partizana dodaje da do kraja sezone ostaje u Francuskoj, a zatim odlazi.

- Stvari u Francuskoj nisu išle kako sam očekivao. Različito smo gledali na stvari i na funkcionisanje tima.

- Smatrao sam da treba da baziramo ekipu na mlađima i stvaranju igrača, ali se to ovde retko viđa. Ja nisam navikao a radim u takvim uslovima i na kraju sezone ćemo se rastati - rekao je Vujošević.

(Telegraf.rs/Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    2. februar 2017 | 00:40

    Au zlo i naopako od coveka...

  • Gio

    2. februar 2017 | 00:28

    Kompleksas

  • Mishko

    2. februar 2017 | 00:23

    Pa pobratime ti samo u malom partizanu trener mozes da budes i to pod uslovom da umas budzet kao i svi ostali abaligasi zajedno, da imas ugovor za naredne tri godine u evroligi, samim tim i masne sponzore uglavnom drzavne i da ti batinasi koji gepekuju sudije budu bar po 120 kila ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA