≫ 

Zvezdina perfektna akcija presudila Rumunima: Boaći doneo pobedu šampionu na Kipru (FOTO) (VIDEO)

Novajlija bio strelac jedinog gola već u 15. minutu

  • 9

Nova pobeda Crvene zvezde na Kipru! Posle trijumfa nad mađarskim Šopronom, aktuelni šampion Srbije je identičnim rezultatom savladao rumunskog drugoligaša Olimpiju - 1:0 (1:0).

Strelac gola odluke za crveno-bele bio je debitant Ričmond Boaći koji je u 15. minutu krunisao sjajan kontranapad Zvezde.

Anđelković je dodao loptu Poletanoviću i nastavio da trči, vezista povukao napred i ponovo uposlio iskusnog levog beka koji je zatim pronašao napadača Gane u kaznenom prostoru.

To je bila i najbolja prilika za Zvezdu na utakmici i skoro ništa vredno pomena nije viđeno sve do 80. minuta.

A u finišu je rezultat i te kako mogao da se promeni u korist srpskog šampiona. Prvu šansu za promenu rezultata imao je Donald koji je šutirao visoko preko gola na dodavanje Kange. Prethodno je Plavšić oteo loptu Rumunima na levoj strani, uposlio Gabonca, a ovaj šmekerski podigao loptu Donaldu za volej.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Bio bi to sjajan gol da jedan rumunski defanzivac nije zasmetao Holanđaninu. Samo nekoliko trenutaka kasnije u još boljoj prilici bio je pomenuti Plavšić, a posle njega i mladi Romanić.

Ono što je svakako bitno jeste da se niko nije povredio na ovom meču s obzirom na to da su Rumuni bili i više nego grubi. S vremena na vreme su rvačkim zahvatima zaustavljali crveno-bele fudbalere.

Za Zvezdu su u prvom poluvremenu igrali: Manojlović, Petković, Luković, Le Talek, Anđelković, Donald, Poletanović, Srnić, Milić, Pavkov i Boaći, a u nastavku su ušli Stanković, Sikimić, Kanga, Plavšić, Romanić i Frimpong.

Baner za pripreme

(D. Uštević)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA