≫ 

U Dortmundu ljuti na Obamejanga!

Izjave Gabonca se ne dopadaju Milionerima

  • 0

Čelnici Borusije iz Dortmunda naljutili su se na najboljeg fudbalera i strelca tima Pjer-Emerika Obamejanga zbog njegovih konstantnih priča o odlasku po završetku sezone.

Hitri Gabonac u poslednje vreme često naglašava da troši poslednje mesece među Milionerima i da je vreme da ode u veći klub, što nije po volji sportskog direktora Mihaela Corka koji ga je posavetovao da ne daje više takve intervjue.

- Imali smo sastanak sa Obamejangom i rekli smo mu da se fokusira na svoje obaveze i trku za plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Imamo sjajan odnos, ali mora da ostane koncentrisan samo na teren - rekao je Cork za nemački "Westdeutsćen Allgemeinen".

Obamejang će na leto biti jedna od glavnih zvezda prelaznog roka, pošto u redu već stoje Mančester Siti, madridski Real, Barselona i Bajern iz Minhena, a njegova cena kreće se oko 80 miliona evra.

On i ove sezone igra sjajno, prvi je strelac nemačke Bundeslige sa 16 golova, ali je njegov Dortmund tek četvrti na tabeli, jednim manje od Ajntrahta iz Frankfuta i mesta koje direktno vodi u Ligu šampiona.

U narednom kolu, u nedelju, Borusija dočekuje najveće iznenađenje, drugoplasirani Lajpcig.

(Telegraf.rs7Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA