SAN ANTONIO KAO ZVEZDA! Akcija Sparsa koju Radonjić često koristi ove sezone (VIDEO)

Sparsi podsetili da u sebi imaju dobar deo evropske košarke

  • 3

Košarkaši San Antonija su bez problema savladali Filadelfiju na domaćem terenu rezultatom 102:86 i tako stigli do 38. trijumfa ove sezone u NBA ligi.

U svom stilu - ravnomerno raspoređenim poenima! Međutim, o jednoj njihovoj akciji se jutros priča s one strane Atlantika.

Akcija u kojoj su učestvovali svi košarkaši Sparsa, a koju je trojkom krunisao Grin u trenucima kada su gosti imali +5 na početku treće četvrtine. Ali i akcija koju trener Crvene zvezde Dejan radonjić često koristi ove sezone.

Poznato je da crveno-beli više nego ranije duže drže u posedu loptu koja zna da kruži od igrača do igrača sve dok se ne stvori prilika za otvoren šut. Protivnike su tako najčešće Simonović i Lazić kažnjavali.

Leonard je sa 19 poena i osam skokova bio najefikasniji u pobedničkom timu. Zatim sledi Dedmond sa 13, a onda i grupa košarkaša sa po 12 ubačenih poena - Bertans, Li, Mils i Grin.

U redovima Filadelfije samo su Iljasova i šarić bili dvocifreni. Prvi je ubacio 25, dok je Hrvat stao na 14.

Opasno dobar meč odigrali su Golden Stejt i Los Anđeles Klipersi. Ratnici su na kraju slavili rezultatom 133:120.

Stef Kari je bio najefikasniji sa 29 ubačenih poena i 11 asistencija. Durent je imao tri poena manje, ali i 10 skokova i osam asistencija.

Klej Tompson je takođe imao zapaženu ulogu sa 21 poenom i sedam skokova. Potom idu Igudala sa 13, Mekgi sa 11, koliko je imao i Klark.

Grifin je kod Klipersa ubacio 31 poen i imao osam skokova. Deset manje ubacio je Kravford (21), dok su Rivers i Redik imali 18, odnosno 17 poena.

Rezultati:

Vašington - Los Anđeles Lejkersi 116:108

Hjuston - Atlanta 108:113

San Antonio - Filadelfija 102:86

LA Klipersi - Golden Stejt 120:133

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA