Perasović još u svlačionici otkrio kako će Efes srušiti Zvezdu: Ovo je ključ, sve drugo je manje važno! (VIDEO)

Velimir Perasović je insistirao da njegova ekipa ispoštuje njegov zahtev

  • 4

Anadolu Efes je jedan od dva kluba koji je ove sezone uspeo da pobedi ekipu Crvene zvezde. Za razliku od Darušafake, koja do kraja regularnog dela Evrolige treba da dočeka crveno-bele, Efes je dva puta prilično ubedljivo dobijao srpskog šampiona.

Zvezda je bila u nizu od sedam pobeda, a Efes je iskoristio probleme u redovima crveno-belih.

Iskusni hrvatski trener Velimir Perasović je od samog starta imao jasnu sliku kako može da zaustavi crveno-bele, što je i pojasnio svojoj ekipi.

- Shvatate kako oni igraju ovde. Čvrsto, sa ofanzivnim skokom, energično. Mi moramo da nađemo ključ za to. Sve ostalo je u drugom planu, i to kako igramo odbranu, kako napad... Važno je da od početka pokažemo našu energiju, da smo koncentrisani. Defanzivni skok je ključ - rekao je Persović svojim igračima u svlačionici pred sam početak meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dovla

    4. februar 2017 | 12:04

    Nista on nije nas pobedio,definitivno mi bez Jovica i Kuzmica smo previse slabi i to je to!Za Gudurica da nepricam decko izgubljen totalno a Bjelica i Mitrovic slabi ispod kosa!Povrede su te koje su nas sputale sinoc da dobijemo prosecan Efes!

  • Bafana

    4. februar 2017 | 15:30

    Ako je Efes sa Braunom, Danstonom, Tomasom , Ertelom i da ne nabrajam dalje prosečna ekipa, sta ste vi onda ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA