≫ 

Milijaš: Tačno je, igraću za džabe u Zvezdi, evo kako me Grof nagovorio da se vratim (VIDEO)

Povratnik u redove crveno-belih ističe da nije trebalo mnogo da se dogovori sa Zvezdom kada su finansije u pitanju, a iznenadio ga je poziv Božovića, koga je slučajno sreo na Marakani kada je išao drugim povodom

  • 6
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

Nenad Milijaš se po treći put vratio u Zvezdu, a u subotu se priključio ekipi na pripremama u Pafosu, gde će biti do 13. februara.

 

Za Milijaša je rezervisana desetka na leđima, a on ističe da se nije dvoumio kada je dobio poziv ljudi iz Zvezde i kada mu je trener Miodrag Božović rekao da mu je potreban za osvajanje duple krune.

 

On je potpisao ugovor na godinu i po dana, a takođe je prokomentarisao i priče koje su se pojavile da će igrati za džabe u Zvezdi.

 

>>> Milijaš posle 9 godina otkrio šta mu je rekao sudija koji je poništio njegov gol protiv Partizana (VIDEO)

 

>>> MILIJAŠ OPET U ZVEZDINOJ TRENERCI: Slobodna je “desetka”, ali traka nije! (VIDEO)

 

Baner za pripreme

 

DOŠAO SAM ZBOG DUPLE KRUNE, SPREMAN SAM ODMAH DA IGRAM

 

- Uželeo sam se mog kluba. Zvezdu volim i za nju navijam! Uželiš se Zvezde i kuće treće nedelje kada odeš. Ovo je moja kuća. Došao sam posle razgovora sa stručnim štabom i upravom koja me je želela. Nisam se puno dvoumio. Prošlog leta nije moglo, sada je situacija drugačija, a želeo sam i da budem blizu porodice – rekao je Milijaš novinarima nakon dolaska na Kipru.

 

 

- Došao sam zbog duple krune. To je najbitniiji razlog zbog kojeg sam se vratio. Dugo nije bilo duple krune na Marakani, još od 2007. godine. Klub mi je rekao da sam potreban. Da ne mislimo isto, ne bih sedeo sada ovde.

 

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

 

Milijaš ističe da je spreman i da odmah može da igra, a takođe poznaje mnoge od igrača koji su trenutno u ekipi, pa mu neće biti potrebno da se prilagođava.

 

- Sigurno da mene ovde svi znaju. Znam i ja mnoge. Poznajem dosta mlađih fudbalera koji su bili omladinci kada sam poslednji put bio u klubu. Tako da meni ne treba neko preterano upoznavanje sa bilo kim. Mislim da nisam mnogo propustio jer ima dosta do početka prvenstva. Najbitnije da sam stigao, 24 časa smo zajedno ovde, a poznato je da se na pripremama fudbaleri najbolje upoznaju.

 

RELATIVNO SU TAČNE PRIČE DA ĆU IGRATI ZA DŽABE

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Desetka je slobodna, ali ne i kapitenska traka, koja ostaje na ruci Aleksandra Lukovića. Milijaš sa tim nema problema.

 

- Nebitno je ko će biti kapiten, zaista. Traka je manje važna i to ne treba nikoga da opterećuje. Luković je stariji i drago mi je da je tu i to što je upravo on kapiten.

 

Da li su tačne priče koje su se pojavile da ćeš u Zvezdi igrati za džabe?

 

- Meni je Zvezda mnogo puta izlazila u susret, a ja sam njoj mnogo puta uzvratio. Ne bih pričao o tome da li ću igrati za džabe, ali te informacije su relativno tačne. Što se tiče novca, nije trebalo mnogo da se dogovorimo.

 

Pogledajte i kako je Milijaš to obrazložio:

 

 

- Bitnija je bila fudbalska strana, da li sam potreban klubu ili ne, a finansija su bile u drugom planu. Nisam došao u Zvezdu da zarađujem novac, pare sam zaradio i što se mene tiče to je najmanji problem. Potpisao sam na godinu i po dana i sve dok me klub bude želeo, a ja mogao da igram, biću tu – zaključio je Milijaš priču o finansijama.

 

SLUČAJNO SAM SE SREO SA GROFOM NA STADIONU I IZNENADIO ME POZIV DA LI BIH SE VRATIO

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

- To je bio neki period kada je postojala priča da li ću raskinuti ugovor ili neću. Nisam ni razmišljao o Zvezdi, niti je postojala neka priča. otišao sam na stadion iz nekih drugih razloga, da vidim nekoga, i prosto tu se namestila priča da li bi postojala mogućnost da se vratim i na obostrano zadovoljstvo se to sredilo.

 

- Jesam bio iznenađen, jer ja prosto nisam razmišljao o tome. Za mene je veliki uticaj imala porodica i sigurno da mi predstavlja veliko zadovoljstvo što ću biti blizu njih, posebno što ću to spojiti sa još jednom ljubavi, to je san. Imam 33 godine, nemam 40 i mogu još da igram i ne opterećujem se time.

 

 

O DERBIJU I SUSRETU SA BRATOM KOJI JE U PARTIZANU

 

- Prilično je brzo, ali i daleko. Tek treba da se vidim sa ekipom i uđem u trenažni proces. Smatram da je prvo kolo sa Novim Pazarom najbitnije. Ima vremena do derbija. Zvezda ima šest bodova prednosti i to je važno. Rivalstvo sa bratom Milanom Milijašem, koji je sekretar štručnog štaba Partizana, nikada nije bilo na ovom nivou i to mi je samo motiv više da pobedim u derbiju.

 

Pogledajte i ceo video Milijaševog izlaganja pred novinarima na Kipru:

 

 

Baner za pripreme

 

(Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    4. februar 2017 | 19:25

    Pravo pojacanje,srecno Milijas zavrsi karijeru u Zvezdi i da te proglase za sedmu Zvezdinu zvezdu ali ako odvedes Zvezdu u Ligu Sampiona..Dejan Savicevis sesta a ti sedma..Srecno

  • Zunjac

    4. februar 2017 | 21:45

    Kad moze Sasa Ilic da igra za partizan,à zasto nebi mogo i Milijas, à i liga nama je mnogo jaka

  • Nusknvp

    4. februar 2017 | 17:35

    Dzaba si dolazio onda..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA