Veličković: Ogulićemo se i iskidati da dobijemo derbi!

Drugi večiti derbi sezone u ABA ligi na programu je u nedelju od 18 sati u hali Pionir

  • 17

Dvadeset i prvo kolo ABA j.t.d. ige donosi meč između dva prvoplasirana tima regioanlnog šampionata. U nedelju, 05. februara od 18 časova, Partizan dočekuje ekipu Crvene zvezde MTS koja u dosadašnjem toku prvenstva nije zabeležila ni jedan poraz.

>>> Kuzmić: Daćemo poslednji atom snage protiv Partizana

Kapiten crno-belih, Novica Veličković je u najavi sutrašnjeg derija izjavio:

- Imamo protivnika koji zaslužuje svaki respekt, koji nema poraz u ABA ligi i koji igra dobro u Evroligi. Za mene je uvek najbitniji pristup, želja i borba su presudni.

- Mi moramo da se ogulimo i iskidamo za derbi. Oni igraju dobro, nema tu tajni. Na njihovu agresivnu igru mi moramo da odgovorimo, još jačom merom - istakao je Veličković.

Pred nedeljni duel trener Partizana NIS, Aleksandar Džikić poručuje:

Pred nama je utakmica protiv lidera u šampionatu, koji je bez poraza, uspešno igraju i u Evroligi, u dobroj su formi. S druge strane, derbi je derbi, ne pobeđuju uvek kvalitetnije ekipe. Oni su agresivna ekipa na lopti, dobar deo svog uspeha grade na čvrstini individualne odbrane - rekao je Džikić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA